Samstag, 22. Mai 2021

İSRAİLLİLERE MESAJ!

İSRAİLLİLERE MESAJ!

 

zalimleşenlere yıkım vaadeden tekTANRInın adıyla

 

Ey İsrailliler!

Musa Peygamber zamanındaki atalarınız Allah'a inanmayı ve O'na teslim olmayı kabul edince, Allah da onlara üstünlük verdi ve geniş topraklar vaadetti. Fakat Musa ve Davut Peygamberler döneminden sonraki atalarınız hak dinden saptı ve zalim oldular. Bu şekilde atalarınız, Allah'ın verdiği üstünlüğü ve vaadedilmiş toprak haklarını kaybettiler.

Şimdi sizlerin de çoğunluğu Musa ve Davut'un hak dininden sapmış kimselersiniz. Bu sebeple de Allah'ın üstünlük vermesini ve geniş topraklar vaadini haketmiyorsunuz. Çünkü zulüm ve kötülük içerisindesiniz. Allah'ın ise zalimlere iyi bir vaadi yoktur. Allah onlara ancak yıkım ve azap vaadeder.

Sizler de Allah'ın yıkım ve azabına çok yakınsınız. Çünkü çoğunluğunuz Musa ve Davut dininden uzaklaşmış ve zulme batmış durumdasınız. Çünkü Filistinlilerin topraklarını gasbetmişsiniz ve onları yurtlarından atmak için çalışmakta ve onları haksızlıkla katletmektesiniz. Bu kötülükleriniz sebebiyle Allah, haksızlık üzerine kurmuş olduğunuz devletinizi elinizden alacak ve oturmakta olduğunuz yerlerden sizi atacaktır.

Eğer atılmak istemez ve devletinizin yaşamasını isterseniz, zulüm ve kötülüklerinize son vermelisiniz. Bunun için de Filistinlilerin yüzde yirmiikilik toprak haklarını ödemeniz ve iki devletli çözümü kabul etmeniz gerekir. Fakat en önemlisi Allah'ın dinine dönmeniz ve din Sahibi'ne teslim olmanız şarttır. Bu şart yerine gelmezse ve zulümlerinize de son vermezseniz, sizin için hem dünyada ve hem ötesinde iyi bir gelecek olmayacaktır.

O kötü günler gelmeden önce Allah'ın hak ve adaletine teslim olunuz. Zulmü bırakınız. Zulmü bırakmadıkça varlık hakkınız olmayacaktır. Haksızlık üzerinde varolmaya çalışmanız ise uzun sürmez ve sürmeyecektir. Çünkü Ortadoğu'da etrafınızı sarmış arslanlar ortasında tilkilik yapmaktasınız. Bu tilkiliğinizin sonu, arslanlar tarafından parçalanıp yok olmaktır. Sırtınızı dayadığınız ABD kayasına fazla güvenmemelisiniz. Çünkü yüce Allah o zalimleşmiş kayanızı (eğer adalete uymazsa) çok yakında parçalayıp yıkacaktır. O kayanız yıkılınca ne yapacaksınız, nereye kaçacaksınız? Avrupa ve Amerika'ya kaçmak isterseniz, o ülkelerin ırkçı ve milliyetçileri sizleri kabul etmeyecektir. Yani Türkiye'den başka kaçacak yer bulamayacaksınız.

Ne yazık ki Mescid-i Aksa'yı yıkıp son taşkınlığınızı da yapacaksınız. Bu yıkış ise, devletinizin yıkılışı olacaktır. Bu yıkılış da 5 veya 15 yıl içerisinde gerçekleşecektir. Eğer devletinizin kıyamete kadar yaşamasını isterseniz, Allah'ın hak ve adaletine boyun eğip Filistinlilerin toprak haklarını ödeyiniz ve onların devletleşmesine engel olmayınız. Bu şekilde Allah da sizin varlığınıza izin versin.

İmza: Allah'ın Mehdisi Mehmed Nur'an.

(Mehdi: Allah'ın doğruluğa götürücüsü.)

 

Not 1: Mescid-i Aksa'yı yıkmayı başaracaksınız. Ama Süleyman mabedini inşa etmeyi başaramayacaksınız. Çünkü Müslüman Dünya'nın orduları buna izin vermeyecektir. Yıkımınıza karşılık devletiniz de yıkılacaktır.

Not 2: ABD yönetimine uyarı! İsrail'le olan kopmaz bağınız, sizin için büyük bir tehlikedir. Çünkü birinizin yıkılışı, diğerinizin de yıkılışı olacaktır. Yani, sizden kötülük görenler veya size kötülük etmek isteyenler, İsrail'i yıkmakla hedeflerine varmış olacaklardır. Çünkü İsrail'in yıkılışı demek, ABD'nin de yıkılışı demektir. Bu yıkılışla en azından dünya liderliğinizi kaybedeceksiniz. Bu kaybın olmamasını isterseniz, İsrail'in kötülüklerini durdurunuz. Durduramayacaksanız, onunla olan bağınızı koparınız. Koparmazsanız, bu bağlılık sizin geleceğinizi yıkacaktır.

"Dünya lideri" olarak, İsrail'i işgal ettiği Filistin topraklarından çıkarmak sizin görevinizdir. Bu görevi yerine getiriniz. Çünkü bu görev, hak ve adaletin size yüklediği bir yüktür. Eğer bu yükü taşımak ve ulaşması gereken yere ulaştırmak istemiyorsanız, "biz dünya liderliğinden istifa ediyoruz" deyiniz. Deyiniz ki, sizin yerinizi hak ve adalet sahipleri doldurabilsin.

"İsraillilerin kendilerini savunma hakkı var" diyorsunuz. Peki, yurtları ellerinden alınan ve daha çoğu da alınmak istenen Filistinlilerin kendilerini savunma hakkı yok mu? Adaletin gereği haklıya hakkını vermek değil mi? Filistinlilerin hakkını neden vermiyor ve korumuyorsunuz? Hani sizin dünya liderliğiniz? Hani sizin adaletiniz? Adaletiniz yoksa, yıkılışınız yakın demektir!

Not 3: İsrail yönetimine uyarı! Filistinlilere yapmakta olduğunuz kötülükler karşısında Filistinliler neredeyse: "Ey Hitler kalk! Yarım bıraktığın işi tamamla." diyecek duruma geldiler. Soruyoruz: "Hitler uyansın mı?" Gerçi Hitler uyansa da size birşey yapamaz. Çünkü siz Hitler'i çoktan geçtiniz!

Hukuk ve adalet isterseniz: Filistinlilere saldırma hakkınız yoktur. Çünkü gasbettiğiniz Filistin topraklarını terketmek borcunuzdur. Bu borç ödenmedikçe, Filistinlilerin saldırıları haktır.

Not 4: Avrupalılara uyarı! Yeni Hitler'i görmek isterseniz, İsrail yönetimine bakınız. Hitler kötü müydü? "Kötüydü" diyorsanız, İsrail'i durdurunuz. Eğer durdurmazsanız, Alman Hitler'i aklamış olursunuz. Hitler'i aklamak ise, sizi medenilikten ve insanlıktan çıkarır!

Not 5: Bütün dünya bilmelidir ki, BİZ MÜSLÜMAN DÜNYA'NIN FERTLERİ Kudüs'ü İsrail işgalinden kurtarmaya kararlıyız. Bir 3. Dünya Savaşı'na sebep olacak olsa da!

ABD yönetimi, Kudüs'te açtığı büyükelçiliğini kapatmak zorundadır. Çünkü işgal altındaki topraklarda büyükelçilik açmak, temelinde hak ve adalet olan bir devlete ve devletçiliğe yakışmaz. Yoksa yakışıyor mu? Yakışır ama, temelinde hak ve adalet olmayan devletlere yakışır. Temelinde hak ve adalet olmayan bir devletçiliğe razı mısınız? Razı değilseniz, elçiliğinizi kapatmalısınız. Kapatmazsanız, işgalciyle ortaklık kazanırsınız. Bu rezil ortaklık sizi yüceltmez, ancak alçaltır! Bu alçaklıktan kurtulmak istemez misiniz?

Not 6: Başkan Biden'a uyarı mektubu yayınlayan generallere ve Pentagon'a uyarı! Uyarı mektubunuzda "İsrail'e destek verilmesi gerektiğini" bildirmişsiniz. Ama bu destek, İsrail'in kötülükleri için olmamalıdır. Onun varlığını korumak için olmalıdır. Bu koruma için de adaletli olmanız gerekir. Adalet neydi? Adaletin yarısı, "haklıya hakkını vermek"tir. Bunun için de İsrail'in Filistinlilerin toprak hakkını ödemesini sağlamak zorundasınız. Bu adaleti sağlamazsanız, Ortadoğu topraklarında varlık hakkınız kalmaz. Eğer haksızlıkla ve zorbalıkla varolmaya çalışırsanız, üslerinizi ve askerlerinizi o topraklardan atmak zorunda kalırız. Eğer adalet için varolmayı kabul ederseniz, "Tanrı'nın kılıcı" olmayı kabul etmiş olursunuz. Eğer adaletsizliği, yani zorbalığı seçerseniz, Tanrı'nın düşmanı olursunuz. Tanrı'nın düşmanları da helak edilir! İsrail lobilerinin malı ve maşası olmamak borcunuzdur. Eğer "biz Amerıkalıyız" diyorsanız, İsrail'in kötülüklerine boyun eğmezsiniz. Boyun eğmeniz gereken sadece Tanrı'dır ve O'nun adaletidir. Eğer Başkan Biden Ortadoğu'da adaleti sağlayamıyorsa, onu indirmek hakkınızdır.

Not 7: Avrupa ve Amerika basınına uyarı! Göreviniz gerçekleri göstermek değil mi? O halde gerçeği niçin gizliyorsunuz? Gerçeği gizlemek, insanlığı aldatmaktır. İnsanlığı aldatmak, en büyük alçaklıktır! Bu alçaklığa daha ne kadar devam edeceksiniz?

Not 8: Filistin yönetimi bu bildirimizi İsraillilere ulaştırmaya çalışmalıdır.

Not 9: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Allah'ın Mehdisi Mehmed Nur'an.

 

EN BÜYÜK VE EN GÜÇLÜ OLAN ANCAK TANRI'DIR

O Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tek Tanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Ç'ın yirmibiri, Mayıs'ın ikinci haftası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

 

Keine Kommentare: