Samstag, 22. Mai 2021

AMERİKA'DAKİ YAHUDİ LOBİSİ'NE UYARI!

AMERİKA'DAKİ YAHUDİ LOBİSİ'NE UYARI!

 

gafilleri uyaran tekTANRInın adıyla

 

İsrail'in arkasında durduğunu ve onun varlığı için çalıştığınığündüğümüz Yahudi Lobisi'ne soruyoruz: İsrail devletinin 3-5 yıl içinde yıkılmasını mı, yoksa kıyamete kadar yaşamasını mı istersiniz?

Eğer İsrail'in kıyamete kadar yaşamasını isterseniz, bu ancak onun 1967 Sınırları'na dönmeyi ve iki devletli çözümü kabul etmesiyle mümkün olabilecektir. Aksi halde İsrail devletinin 3-5 yıllık bir ömrü kalmış olacaktır. Çünkü Müslüman Dünya İsrail'in işgalciliğine daha fazla izin veremez ve vermeyecektir.

İsrailli bir aktivistin açıklamalarından: "İsrail yönetiminin Filistin'le barış içinde yaşamak gibi bir derdi olmadığını, iki devletli çözüme rıza göstermeyeceğini ve hedefinin de Filistinlilerin bütün topraklarına el koymak olduğunu" öğrendik.

Eğer bunlar doğruysa, Müslüman Dünya'nın İsrail'e savaş açmaktan başka çaresi kalmaz. Çünkü İsrail, gasp ve işgal ettiği Filistin topraklarını terketmek zorundadır. Hak ve adaletin gereği de budur. Fakat Birleşmiş Milletler örgütü bu gereği sağlayamamaktadır. Bu sebeple de İsrail ile müslümanlar arasında bir savaş kaçınılmazdır.

Ama Yahudi Lobisi isterse bu savaşı engelleyebilir ve İsrail'in geleceğini kurtarabilir. Bunun yolu da şudur: Barış ve çözüm istemeyen siyasal iktidarı götürmek ve onun yerine 1967 Sınırları'na dönmeyi kabul edecek ve iki devletli çözüme razı olacak siyasetçileri iktidara getirmek.

Eğer Yahudi Lobisi bunu başarabilirse, İsrail'in kıyamete kadar yaşamasına izin verilir. Aksi takdirde İsrail 3-5 yıldan fazla yaşayamayacaktır.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Not 1: Suudi Arabistan'ın, Birleşik Arap Emirlikleri'nin, Mısır'ın dizginlerini ele geçirmiş ve İran'ı da korkutmuş olabilirsiniz. Fakat Müslüman Dünya'nın bu 4 ülkeden ibaret olmadığını iyi bilmelisiniz.

Not 2: Eğer İsrail yönetimi ve arkasındakiler hak ve adalete dayanan çözümü kabul etmezlerse, İsrail devleti 5 yıl içinde varlığını kaybedecektir. Çünkü yüce Tanrı zalimlerin ve haksızların yanında değil, mazlumların ve haklıların yanında durur. Bu sebeple ABD'nin kaba gücüne güvenmeniz İsrail'i kurtarmaz. Bunu yakında göreceksiniz.

Not 3: Birleşmiş Milletler örgütü, artık sorunların çözüldüğü değil, sorunların kilitlendiği bir yer olmuştur. Hak ve adalete dayalı çözüm üretemez halde bulunan BM'nin varlığına gerek kalmamıştır. Bu varlığı gereksiz hale gelmiş örgüt içinde 57 İslamlı Ülke'nin bulunuyor olması doğru değildir. İslamlı Ülkeler bu eğrilik içinde bulunmaktan kurtulmak zorundadırlar. İslamlı Ülkeler, isterlerse, "Müslüman Milletler Örgütü" kurabilirler. Veya bütün milletlerin sorunlarının hak ve adalete dayanarak çözülebildiği "Adil Milletler Örgütü" de oluşturulabilir.

Not 4: Eğer BM'nin en başındakiler, sorunların çözümünde güçlülerin değil, hak ve adaletin geçerli olmasını kabul etmezlerse, bu örgütü ilk terkeden Türkiye olmalıdır.

Not 5: "İsrail'in kendini savunma hakkı var" diyerek bu ülke yönetiminin kötülüklerine arka çıkan AB ve ABD yönetenleri şunu bilmelidir ki; toprakları gasp ve işgal edilmiş Filistinlilerin de saldırma hakkı vardır. İsrail'in savunma hakkını kabul edenler, Filistin'in hakkını da kabul etmek zorundadırlar. Filistin'in hakkı kabul edilmediğinde, İsrail'in hakkı da kabul edilemez. Filistin'in hakkını kabul etmeyenler, devlet olmaktan uzaktırlar. Çünkü bir devlet ancak hak ve adalet ve namus üzerinde durur.

Not 6: Ey insanlar! Dünyada yaptığınız ve taraf olduğunuz kötülüklerin hesabı öte dünyada sizden mutlaka sorulacaktır. Ölümü öldüremediğiniz ve tekrar diriltilişi engelleyemediğiniz için bu hesaptan kurtuluşunuz yoktur. Kurtuluş isterseniz, kötülüğü terkediniz ve engelleyiniz.

Not 7: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tek Tanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Ç'ın yirmibiri, Mayıs ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: