Sonntag, 9. Mai 2021

İSRAİL'İN SALDIRILARINA ENGEL OLMAYAN ABD YÖNETİMİNE UYARI!

İSRAİL'İN SALDIRILARINA ENGEL OLMAYAN ABD YÖNETİMİNE UYARI!

 

kötülükleri cezalandıracak olan tekTANRInın adıyla

 

Mescid-i Aksa'da ibadet etmekte olan Filistinli cemaate ses bombaları ve pilastik mermilerle saldıran ve yüzlerce masum insanı yaralayan İsrail silahlıçlerini biz kınamıyor ve yaptıklarından da endişe duymuyoruz. Çünkü ortada endişe edilecek ve kınanacak bir durum değil, saldırganları ve saldırılarını durduracak bir durum sözkonusudur.

İsrail'in Filitinlilere saldırılarını artık sonlandırmak zorundayız. Bunun için de üç yol var.

Birincisi: İsrail'i hukuk önünde mahkum etmek.

İkincisi: İsrail'e savaş açmak.

Üçüncüsü: İsrail'in kötülüklerine arka çıkan veya engel olmayan ABD'nin dünya liderliğini yıkmak.

Birinciye çözüm: İsrail'in suçlarını cezalandıracak uluslararası bir mahkeme var mıdır? Böyle bir mahkeme olsa bile yaptırım gücü olmadığından veya o güce sahip olsa bile, İsrail'in kötülüklerine arka çıkan ABD'nin, o gücün yaptırımlarına engel olacağından, "hukuk yolu kapalıdır" diyebiliriz.

İkinciye çözüm: Müslüman ülkelerin çoğunluğu Filistin'e ihanet içinde olduğundan bu ülkelerin orduları birleşip İsrail'e savaş açamaz. Bu durumda o ülkelerin halkları içinden bir gönüllüler ordusu oluşturup İsrail'e savaş açmak gerekiyor.

Üçüncüye çözüm: Birinci ve ikinci çözümler uygulanmadığı takdirde tek çözüm olarak ABD'nin dünya liderliğini yıkmak kalıyor.

Eğer ABD yönetimi İsrail'in saldırılarını önleyip iki devletli çözüm için hemen harekete geçerse veya: "Ben artık İsrail'in kötülükleri arkasında durmayacağım. Bundan sonra onun yaptıklarından ben sorumlu tutulamam, ona ne isterseniz yapınız" derse, bu takdirde onun dünya egemenliğine dokunulmaz.

Acaba ABD yönetimi hangi çözümü tercih ediyor? ABD yönetimi kararını hemen vermeli ve bunu en kısa zamanda ilan etmelidir.

Çünkü Filistin'de İsrail'in çok büyük "İNSAN HAKLARI İHLALİ" var. İnsan haklarına çok önem verdiğini iddia eden ABD yönetiminin hemen harekete geçmesi gerekmiyor mu? O halde bu hareket ne zaman başlayacak? İsraillilerin Filistinlilere yönelik zulüm ve kötülüklerini ne zaman durduracaksınız?

Eğer siz harekete geçmezseniz, biz harekete geçmek zorunda kalacak ve bu zorunluk sonucunda hem İsrail devleti, hem de dünya liderliğiniz tehlikeye düşecektir.

Söz sizde!

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Not 1: ABD yönetimi eğer: "Biz bundan sonra İsrail'in kötülükleri arkasında durmayacağız" derse, bu takdirde Türkiye veya İran, İsrail'e savaş açmaya hazır olmalıdır. Eğer İsrail yönetimi Filistinlilere kötülüğünü durdurursa ve iki devletli çözümü kabul ederse, bu durumda ona savaş açmaya gerek kalmaz.

Not 2: İsrail'in nükleer silahlara sahip olması, Türkiye ve İran'a da o silahlara sahip olma hakkı kazandırıyor. Eğer ABD İsrail'in nükleer silahlarını yok etmeyi kabul etmezse, adaletin gereği olarak Türkiye ve İran'ın da nükleer silahlanmasına engel olmamak zorundadır.

Not 3: Hak ve Adalet'i temel almamış devletler, "haydut devletler"dir. Eğer ABD; "ben haydut devlet değilim" diyorsa, İsrail'e gereken adaleti uygulamalıdır. Bunu yapmadığı takdirde haydutluğu kabul etmiş olur. Haydut devletlerin hakkı ise yıkılmaktır!

Not 4: Dünya barışını sağlamak için kurulmuş olan Birleşmiş Milletler teşkilatı, İsrail'e yaptırım sağlayacak ve onu uygulayabilecek bir örgütlenme için hemen harekete geçmek zorundadır. Bu zorunluk yerine getirilmediği takdirde BM'nin varlığına gerek kalmaz.

Not 5: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tek Tanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Ç'ın yirmibiri, Mayıs başı.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: