Samstag, 15. Mai 2021

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'E SORUYORUZ!

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'E SORUYORUZ!

 

suallere cevap veren tekTANRInın adıyla

 

İsrail ordusunun sivil katliamları karşısında Birleşmiş Milletler örgütüne soruyoruz:

 

Geçtigimiz günlerde İsrail askerleri, Kudüs'teki Mescid-i Aksa ibadethanesine, Filistinli halk ibadetteyken bir baskın düzenledi ve yüzlerce masum insanı yaraladı. Bu baskın hangi hakla yapıldı?

Bu baskından sonra da Gazze'deki Filistinli savaşçılar, İsrail'e füze fırlatmaya başladı. Fakat atılan füzeler İsraillileri öldürmedi. Bu saldırıya cevap veren İsrail ise Gazze'yi bombalayarak içinde çocukların da bulunduğu yüzden fazla masum sivili katletti. Bu sivil katliamı suç mu, değil mi? Suçsa, İsrail neden cezalandırılmıyor?

İsrail'in Filistinlilerin yüzde yirmiikilik topraklarını işgal altında tuttuğu BM'ce tasdik ve tesbit edilmiş durumdadır. İsrail bu toprakları ne zaman iade edecek ve ne zaman iki devletli çözüme razı olacak? Bu konuda BM İsrail'e yaptırım uygulayamaz mı? Eğer uygulayamazsa, Filistin'in İsrail'e savaş açma hakkı olmaz mı? Filistinliler gasbedilmis topraklarını geri alabilmek için İsrail'e savaş açtıklarında suçlu olurlar mı? Suçlu olmazlarsa, diktatör Esad'ın Rusya ve İran'ı yardıma çağırması gibi, Filistin yönetimi de İsrail'e karşı Türkiye veya İran'ı yardıma çağırırsa ne olacak? Çünkü Filistinliler gasbedilmiş topraklarını hukuksal yoldan geri alamıyorlar. Bu yüzden de savaşmaktan başka çareleri kalmıyor. Kuvvetleri yetersiz olduğu için de başka devletleri yardıma çağırmaya mecbur durumdadırlar. Bu yardımı aldıklarında ve savaş başladığında BM ne yapacaktır?

İsrail'in, işgal altında tuttuğu Filistin topraklarını iade etmesi gerekmiyor mu? Bu gerekliğin uygulanması için BM niçin harekete geçmiyor?

Müslümanların kutsal kabul ettiği Mescid-i Aksa ibadethanesini İsrailliler yıkmak istiyor. Bu yıkımın engellenmesi gerekiyor. Bunun için de Kudüs'e koruyucu BM gücü göndermek gerekiyor. Bu kabul edilmezse, Türkiye koruyucu güç olarak Kudüs'e girmek ve yerleşmek zorunda kalacaktır. BM, Mescid-i Aksa'nın korunabilmesi için ne yapmayışünüyor?

Dünya barışını sağlamak için kurulmuş olan BM, bir savaş çıkmaması için bu sualleri cevaplamak ve gereken adımı atmak zorundadır.

Birleşmiş Milletler üyelerini, sorumluluklarının gereğini yapmaya davet ediyoruz.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Not 1: Birleşmiş Milletler üyeleri şunu iyi bilmelidir: İsrailliler Mescid-i Aksa'yı yıktığında, Müslüman Milletler'in orduları da İsrail devletini yıkacaktır.

Not 2: "İnsan Hakları" konusunda hassasiyet gösteren ABD yönetimine soruyoruz: Filistinli savaşçıların İsrail'e attığı füzeler İsraillileri öldürmüyor. Fakat İsrail'in bombardımanları Filistinli masum sivilleri öldürüyor. Aradaki farkı görebiliyor musunuz? Görebiliyorsanız, İsrail'in sivil katliamlarını neden durdurmuyorsunuz? İsrail'i neden uyarmıyorsunuz? Filistinli masum sivillerin insan haklarını neden korumuyorsunuz? Yönetiminizin adaleti bu mu?

İsrail'in kendini savunma hakkı varsa, Filistinlilerin de işgal edilmiş topraklarını kurtarabilmek için saldırı hakkı olmaz mı? Sizin topraklarınız Meksikalı teröristler tarafından işgal edilse ne yaparsınız?

Not 3: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tek Tanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Ç'ın yirmibiri, Mayıs ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: