Donnerstag, 1. April 2021

İSRAİL YÖNETİMİ GELECEĞİN GERÇEĞİNİ GÖRMELİDİR!

 

İSRAİL YÖNETİMİ GELECEĞİN GERÇEĞİNİ GÖRMELİDİR!

 

geleceği gösteren yüce ALLAHın adıyla

 

Gelecekteki gerçek şudur: Amerika Birleşik Devletleri'nin dünya egemenliği on yıl içinde sona erecektir. Çünkü Çin yükseliştedir. Çin'in ekonomik yükselişi ABD'nin dünya egemenliğini batıracaktır. ABD bu batıştan kurtulamayacaktır. Çünkü hergün artan 30 trilyonluk astronomik bir borç altındadır. Pandemi sebebiyle de bu borç daha da artacaktır. ABD bu borçtan kurtulmak için Çin'e savaş açabilir mi? Veya Rothschild Ailesi'nin servetine el koyabilir mi? ABD bunları yapamayacaktır. Çünkü Çin'e savaş açması ABD'ye daha çok zarar verebilir. Rothschild Ailesi ise paralarını Çin'e kaçırabilir. Öyle görünüyor ki, ABD batıştan kurtulamayacaktır.

Bu durumda geriye ne kalıyor? Çin'in dünya egemenliği! Peki, Çin'in egemenliğini hangi güç dengeleyebilir? Çin'i dengeleyebilecek güç ancak Türkiye olabilir. Çünkü Türkiye dinsel ve ırksal doğasıyla Türkî Asya kıtasına ve İslamlı Ortadoğu bölgesine liderlik edebilecek kapasiteye sahip bir merkez ülkedir. 10 kadar Türkî ve 60 kadar da İslamlı Ülke'yi arkasına almış ve alabilecek durumda olan Türkiye, Rusya ve Çin'i dengeleyebilecek büyük bir güç olabilir ve çok yakında olacaktır. Çünkü Türkî Asya kıtası ve İslamlı Ortadoğu Bölgesi'nin doğası bunu gerektiriyor. Batmakta olan ABD karşısında bu Türk ve İslamlı ülkeleri kucaklamış Türkiye Liderliği'ne, "doğmak"tan başka şans kalmıyor. Batmakta olan Avrupa Birliği de bu şansa engel olmamalıdır. Çünkü Avrupa Birliği de 5 yıl içinde dağılacaktır. Çünkü o da 30 trilyon avroluk çok büyük bir borç içindedir ve corona salgını nedeniyle de borçları daha da artacak ve ekonomisi düşecektir ve düşüş içindedir. AB bu borcu ve düşüşü daha fazla kaldıramayacaktır. Yani yükselen ve yakında liderliği ele geçirecek olan Çin ve batışta olan ABD karşısında birliğini kaybetmiş Avrupa ülkeleri için, Çin'i dengeleyecek Türkiye Liderliği bir şans ve kurtuluş olmaz mı?

Şimdi bu gerçek karşısında İsrail'i 10 bin km. uzakta olan ABD veya 6 bin km. ötede bulunan Çin mi, yoksa onun çok yakınında olan Türkiye Liderliği mi koruyabilir? Elbette ki İsrail'i, onun çok yakınında bulunan Türkiye Liderliği koruyabilir. Bu korumaya bakılırken, batan AB ve ABD ve yükselen Çin ve de Avrupa'yı yutmaya hazır Rusya gerçeği unutulmamalıdır.

Türkiye Liderliği'nin korumasını almaktan başka çare kalmadığına göre, İsrail'in Türkiye ile ilişkilerini iyileştirmesi gerekiyor. Bu iyileştirme için de İsrail'in, Filistin'le arasını düzeltmesi gerekiyor. Bunun için de İsrail, Filistin'in devletleşmesini kabul etmelidir.

Bu devletleşmede bizim, İsrail ve Filistin'e teklifimiz şudur: Filistin'in İsrail'de yüzde yirmilik bir toprak hakkı vardır. Bu hak, Birleşmiş Milletler'ce de tasdik ve kabul edilmiştir. Bu hak sebebiyle Filistin ve İsrail toprakları haritadaki uzunluğundan Kudüs merkezli olarak bölünsün ve Kudüs'ten itibaren Doğu tarafı Filistin'e, Batı tarafı da İsrail'e bırakılsın. Ve bağımsız iki devlet meydana getirilsin. Yeni paylaşım haritasının Batısında olan Filistinliler Doğu'ya, Doğu'daki İsrailliler de Batı'ya taşınsın. Kudüs ise ya yarı yarıya paylaşılsın, ya da müslüman, hıristiyan ve yahudilerin ortak idaresine verilsin.

Filistinli ve İsraillilerin kabul edilebilir ve adaletli daha iyi bir teklifi varsa, söylesinler.

Eğer İsrail iki devletli ve adaletli bölüşümlü bu çözümü kabul etmezse, Türkiye Liderliği İsrail'i korumayacak ve onun devletini yıkmaktan başka çare kalmaycaktır.

Zorlama ve adaletsiz çözümler İsrail'i korumaz ve kurtarmaz. Çünkü on yıl içinde dünya liderliğini kaybedecek olan ABD ve beş yıl içinde Birliği batacak olan AB, İsrail'in ebedî koruyucusu olamaz ve olamayacaktır. Çünkü geleceğin mecburi gerçekleri İsrail'e başka şans bırakmıyor. Yani İsrail için en iyi koruyucu, 72 üyeli Türkiye Liderliği'dir. Türkiye Liderliği olmazsa, İsrail devleti 5 yıl içinde yıkılacaktır.

İsrail yönetimi kararını vermelidir: 5 yıl içinde yıkılmak mı, yoksa kıyamete kadar (yani 102 yıl daha) yaşamak mı istiyor?

Çözüm de, kurtuluş da ve tutulacak yol da artık bellidir. İsrail yönetimi için bundan ötesi yoktur.

Türkiye Liderliği, adalete boyun eğmiş İsrail'in yanında olacaktır.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Not 1: On yıl içinde dünya liderliğini kaybedecek ve Bizim Bölge'den çekilmek zorunda kalacak olan ABD ve yönetimi, İsrail'i; Mısır'a mı, Suudi Arabistan'a mı, İran'a mı emanet edecektir? Acaba ABD yönetimi Türkiye'den daha güvenli bir emanetçi bulabilir mi? İyi düşünsün!

Not 2: Liderliğini çok yakında kaybedecek olan ABD, Almanya ve Rusya arasındaki Kuzey Akım projesine koyduğu engeli kaldırsa iyi olur düşüncesindeyiz. Almanya, 10 yıl ABD'nin keyfini bekleyemez.

Not 3: Almanya 5 milyon (hemen hemen İsrail kadar) müslüman bir nüfus barındırdığı için, onu "İslamlı Ülke" kabul edebiliriz. İslamlı Ülke oluşuyla Almanya da Türkiye Liderliği'ne katılabilir.

Not 4: ABD'nin, Türkiye'nin demokrasisini yıkmaya ve Bizim Bölge'nin doğasına aykırı iktidarlar üretmeye çalışması, İsrail'in geleceğine zarar verir.

Not 5: Türkiye yönetimi, Türkiye Liderliği çalışmalarına hemen başlamalıdır. Türkî ve İslamlı Ülkeler'e geleceğin kaçınılmaz gerçeğini göstererek onları Türkiye Liderliği'ne davet etmelidir.

Not 6: 102 yıl sonra kıyamet başlayacaktır. Dünya'nın ve insanlığın fazla bir ömrü kalmadı.

Not 7: Bu bildiri İsrail ve ABD yönetimlerine iletilmelidir.

Not 8: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Allah'tan başka ilah yoktur. Mehdi ve Mesih Allah'ın kulu ve elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmibiri, Mart sonu.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: