Donnerstag, 8. April 2021

ABD YÖNETİMİNE CAATSA YAPTIRIMLARI'YLA İLGİLİ UYARI!

 ABD YÖNETİMİNE CAATSA YAPTIRIMLARI'YLA İLGİLİ UYARI!

 

adalete boyun eğenleri seven tekTANRInın adıyla

 

Türkiye ABD'nin "düşman" kabul ettiği Rusya'dan S-400 savunma sistemi aldığı için ABD yönetimi, CAATSA kanununa dayanarak Türkiye'ye yaptırım uygulamakla tehdit ediyor.

Fakat ABD yönetiminin bu tehdide ve yaptırıma hakkı yoktur. Çünkü ABD bu CAATSA yasasını müttefikleriyle ortaklaşa yapmadı. Yani CAATSA yasası tek taraflı yapılmış bir yasadır. Eğer bu yasa ortaklaşa yapılmış olsaydı, o zaman Türkiye de bu yasaya boyun eğmek zorunda kalırdı. Ama şimdi uluslararası bir geçerliği olmayan bu yasaya Türkiye boyun eğmek zorunda değildir.

Ayrıca NATO Antlaşması'nda da: "Rusya, Çin, İran bizim düşmanımızdır. Hiçbir NATO üyesi ülke, bu düşman ülkelerle silah alışverişi yapamaz. Aykırı hareket edenler teşkilatımızdan atılır." şeklinde bir madde de yoktur.

Dolayısıyla ABD'nin CAATSA yasası ancak kendini bağlar. Bu yasayı müttefiklerine dayatamaz.

Dolayısıyla ABD yönetimi bu gerçeği görmeli ve tehdit ve dayatmalarından vazgeçmelidir. Çünkü CAATSA yasasının Türkiye üzerinde hukuksal bir geçerliği yoktur. Çünkü bu yasa, uluslararası bir hukukun maddesi değildir.

Eğer Türkiye Amerika'ya ait bir devlet veya eyalet olsaydı, o zaman bu yasa Türkiye için de geçerli olurdu.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Not 1: ABD yönetimi, müttefiklerinin istediği silahı vermek zorundadır. Hem de bu silahları Rusya, Çin gibi düşman kabul ettiği ülkelerden daha ucuza satmak zorundadır. İstenilenler verilmediği takdirde müttefik ülkeler, ABD'nin düşmanlarına yönelmeye hak kazanırlar. Türkiye ABD'den istediği silahları istediği ucuzlukta alabildi mi? Alamadıysa, Türkiye'nin suçu ne?

Ortada bir "Müttefiklik Antlaşması" yok ki! Türkiye herhangi bir antlaşmayı çiğnemiş değildir.

Ayrıca, ABD yönetimi Türkiye'nin düşman kabul ettiği YPG terör örgütünü silahlandırırken, Türkiye ABD'nin düşmanı Rusya'dan niçin silah alamasın? Yani ABD Türkiye'nin Rusya'dan savunma sistemi almasını istemiyorsa, YPG'yi silahlandırmaktan vazgeçmeli veya verdiği bütün silahları geri almalı değil mi? Bu yapılmadığına göre, Türkiye S-400'leri niye geri versin?

Not 2: ABD yönetimi, Türkiye'nin düşmanı YPG terör örgütüne verdiği silahları geri almadığı ve Türkiye'nin istediği silahları Rusya ve Çin'den daha ucuza satmayı kabul etmediği müddetçe, NATO'nun, Türkiye'nin satın aldığı S-400'lere karışma hakkı yoktur. NATO bu hakkı gözetmek zorundadır.

Not 3: ABD yönetimi, YPG terör örgütüne verdiği 50 bin tırlık silahı geri almayacağı için Türkiye'nin S-400 dosyasını kapatmak zorundadır.

Not 4: Amerika Birleşik Devletleri yönetimi, Türkiye'nin istediği darbe suçlularını vermemekte diretiyor. Bu diretme karşısında Türkiye yönetimi de, darbecilerin katlettiği 251 masum insanın ve 2200 yaralının kan bedellerini ve Türkiye'ye verdikleri 300 milyar TL veya dolarlık zararın karşılığını ABD'den isteyebilir ve bu konuda uluslararası bir mahkemede dava açabilir. Madem ABD suçluları vermemekte diretiyor, o halde darbecilerin verdiği zararı ödesin.

İnsan haklarına önem verdiğini iddia eden ABD yönetimi, 251 masum canın ve 2200 yaralının hakkını ödemek zorundadır. Eğer ABD bu ödemeyi yapmazsa, bundan sonra bir daha "insan hakları"nı ağzına almamalıdır. Ve: "Ben hak ve hukuk tanımam" demelidir ki, biz de ABD yönetiminin haydutlaştığını kabul edelim!

Not 5: ABD yönetimi, yönetimde adaletin yerine çıkarcılığı koyduğu için dünyaya liderlik etme hakkını kaybetmiştir. Türkiye adalete sarılarak dünya liderliğini ele alabilir.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tekTanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Ç'ın yirmibiri, Mart sonu.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

 

Keine Kommentare: