Sonntag, 1. Januar 2023

BÜTÜN DÜNYALILARA YENİ YIL MESAJI!

BÜTÜN DÜNYALILARA YENİ YIL MESAJI!

 

merhametli TANRInın adıyla

 

Ey dünyalılar!

Arkanızda koskoca bir yılı eskitmiş ve tüketmiş olarak yeni bir yıla gireceksiniz. Yani size koca bir yıl daha verilecek, yaşamanız ve onu tüketmeniz için.

Siz ey dünyalılar! Bir tüketim içinde ve bir tüketimci olduğunuzu görebiliyor musunuz? Tükettiğiniz hayatın ve zamanın kim tarafından üretildiğinin farkında sınız? Çünkü hayatı ve zamanı üreten siz değilsiniz. Çünkü hayat ve zamanın üretim çarkları olan Güneş'i siz yandırmıyorsunuz. Yağmuru siz yağdırmıyorsunuz. Havayı siz oluşturmuyorsunuz. Rüzgârı siz estirmiyorsunuz. Toprağı siz yaratmadınız ve Dünya'yı da siz döndürmüyorsunuz. Çünkü bu yaşam çarklarını döndürmeye sizin gücünüz yetmez. O halde bu yaşam çarklarını bir Döndüren var. Çünkü hiç birşey kendi kendine oluşamaz. Çünkü herşey bir üstekinin etkisi altındadır. Etki altında olanlara ise kendi kendinelik kalmaz. Demek yaşam çarklarını döndüren çok bilgili, herşeyi hesaplayan, gören, bilen, duyan ve herşeye gücü yeten Bir'i var. O Bir olmazsa, sizler varlık ve yaşam bulamazsınız. Ama şu anda yaşatılmaktasınız. Sizi yaşatmakta olan Yaşatıcı'nın kim olduğunu biliyor musunuz? Bildiniz mi? Bilmeniz gerekmiyor mu?

Elbette bilmeniz gerekir! Çünkü size kimliği belirsiz birisi çok değerli bir hediye gönderse, onun kim olduğunu çok merak edersiniz ve ona teşekkür etmek istersiniz, değil mi? O halde size yaşam ve zaman hediyesini Gönderen'in kim olduğunu bilmek istemeniz ve ona teşekkürde bulunmanız, insanlığınızın gereğidir demektir.

Fakat o hayat hediyesini gönderen Kişi kendini tanıtmadığı müddetçe siz O'nun kim olduğunu bilemezsiniz. İşte bu bilgisizliği ortadan kaldırmak için de O'nun kendisini size tanıtması gerekiyor. Bu gereklik için de size bir mesaj göndermesi veya O'nun sizin karşınıza çıkması gerekir. Fakat O çok yüce ve büyük olduğu için sizin karşınıza çıkmaz, ayağınıza gelmez. Ama size bir mesaj gönderebilir ve Kendini size tanıtabilir.

İşte bu mesaj ve tanıtım size Kur'an şeklinde gönderilmiş bulunuyor. Kur'andaki tanıtım ve mesajı okuduğunuzda, size yaşam ve zaman hediyesini gönderenin Kim olduğunu bilecek ve tanıyacaksınız. Görevinizin ne olduğunu anlayacak, boş işler peşinde koşmaktan kurtulacaksınız. Bu kurtuluşla da mutluluk içinde yaşanılacak ebedî bir hayatı kazanmış olacaksınız. Elinizdeki sınırlı yaşam karşısında bu kazanç çok şeydir. İşte bu kazancı kaçırmamalısınız. Eğer onu kaçırmamak isterseniz, yapacağınız şey şudur: Yaşam ve zaman hediyesini size gönderen en yüce Kişi'yi tanımak ve O'nu yüceltip teşekkür etmektir. O halde asıl göreviniz; evrenin ve içindekilerinin tek Sahibi'ni bilmek, inanmak ve O'nu yücelterek O'na teslim olmaktır. Bu teslim oluşun gereği de O'na, varlık ve yaşam ve zaman hediyesi için teşekkürde bulunmaktır.

Gerçek medenileşme işte bu teşekkürde bulunabilmedir.

O halde sizler de Yeni Yıl'a teşekkürle girip, gerçek medenileşmeyi kazanabilirsiniz ve kazanmalısınız. Çünkü siz dünyalılar, yaratılmışlar içinde en akıllılarsınız. Akıl ise gerçeği görmek, bilmek ve gereğini yerine getirmek için vardır. Bu gerekliği yerine getirmeyenlerin gerçek insan olması mümkün değildir. Onlar ancak bitki, maden, hayvan ve şeytan seviyesinde varlıklar olabilir. Gerçek insanlar ise kendilerini o seviyede bulunmaktan ve o seviyeye düşmekten kurtarmasını bilir ve bilmelidir.

Bu bilgi ve bilinç içinde Yeni Yılınız kutlu ve mutlu olsun!

Allah'ın Mehdisi: Mehmed Nur'an

 

EVRENİN SAHİBİ TANRI TEKTİR

İSA MUSA VE MUHAMMED TEK TANRI'NIN KULU VE ELÇİSİDİR

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmiüçü, Ocak başı.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve Uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

(Muranist: Modern Kur'anlı.)

                       *      *      *

 

 

 

Keine Kommentare: