Dienstag, 24. Januar 2023

İSVEÇ YÖNETİMİNİ YENİDEN UYARIYORUZ!

İSVEÇ YÖNETİMİNİ YENİDEN UYARIYORUZ!

 

gafilleri uyarmaktan vazgeçmeyen tekTANRInın adıyla

 

Bir faşist siyasetçinize Kur'an yakma izni vermiş olmanız, sizin ve yönetiminizin çok büyük bir gaflet, dalalet ve sefalet içinde olduğunuzu gösteriyor. Bu çok çirkin görüntüden kurtulmanız için sizi tekrar uyarmamız gerekiyor.

Bir devlet ve ülke; hak ve adalet ve namus ve bunlara dayalı özgürlükle yönetilir. Bu dört sütuna dayanmayan bir devlet yıkılır. Yıkılmıyorsa, onu yıkmak ve tekrar o dört sütun üstüne oturtmak gerekir. Siz de böyle yapmak zorundasınız.

Devletinizi doğru dört sütun üstüne oturtmak isterseniz, kendinize sormalısınız: "Bizim devletimiz haklı mı, adaletli mi, namuslu mu ve özgürlüğümüz de onlara dayanıyor mu?"

Ama ne yazık ki Kur'an yakma izni vermekle devletinizin o dört sütuna dayanmadığını göstermiş oldunuz. Çünkü Kur'an yakma izni vermekle 1,7 milyar müslümanın hakkına tecavüz ettirmektesiniz. Bu hakkı size kim verdi? Kimden aldınız? Bu haksızlığı, bu adaletsizliği, bu namussuzluğu neden yapıyorsunuz ve o kadar müslümana hakaret ettirerek onların Kur'anlı olma hakkına neden tecavüz ediyorsunuz, ettiriyorsunuz? Buna hakkınız var mı? Olabilir mi?

O halde içinde adaletsizlik, namussuzluk ve özgürlüklere tecavüz bulunan bu haksızlığı ortadan kaldırınız ve ona bir daha vücut vermeyiniz. Bunun için de hakaret etmenin özgürlük olmadığını, tam aksine bir suç olduğunu kanunlarınıza işleyiniz, işletiniz. Eğer "biz bir hukuk devletiyiz" diyorsanız, bunu yapmaya mecbursunuz ve mutlaka yapmalısınız.

Ayrıca eğer "hukuk devleti"yseniz, Türkiye'nin iadesini istediği teröristleri daha fazla bekletmeden derhal iade etmelisiniz. Teröristleri korumak, insan haklarına tecavüzdür. Çünkü o teröristler masum insanları katletmiştir ve katletmeye azimlidir. Haksızlıkla katledilmiş olan masumların bir hakkı yok mu? Onların hakkını çiğnemeye ve çiğnetmeye hakkınız var mı? Olabilir mi? O halde Türkiye'yi oyalamaktan vazgeçiniz! Vazgeçmezseniz, o teröristleri Türkiye devletinden ve milletinden üstün tutmuş olursunuz ve olmaktasınız. Teröristleri Türkiye'den üstün tutan bir devlet ve yönetim ise, Türkiyeliler nazarında hiçbir değeri olmayan adi ve alçak bir devlet ve yönetimdir!

Hâlâ bu alçaklıkta kalmak ister misiniz? Madem istemezsiniz, o halde gereğini yaparsınız ve yapmalısınız. Ama hiç vakit geçirmeden!

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Not 1: Kur'anı yaktırarak "biz Müslüman Dünya'nın hak ve hukukuna boyun eğmeyiz" demiş oldunuz. Yüce Tanrı boynunuzu vursun! Eğer vurmazsa, size acımış demektir. Bu acımayı da, "belki hallerini düzeltirler" diye yapar.

Not 2: Kur'an yaktırarak "çağdaş barbarlar" olduğunuzu kanıtladınız. Bu barbarlığınızı şu an bütün şeytanlar ve şeytan soylular alkışlamaktadır!

Not 3: Şunu iyi bilmelisiniz: Gerçek bir devlet, gerçek bir başbakan ve gerçek bir kral; iyiliği emreden, kötülükten çekindiren ve iyi işler yapandır. Bir faşist ve kötülükçü adam size gelip: "Ben Kuran yakmak istiyorum" dediğinde, ona demeliydiniz: "Sizin bu fiiliniz koskoca bir Müslüman Dünya'ya hakarettir. Buna izin veremeyiz." Ama ne yazık ki siz bunun tersini yaptınız; kötülüğe izin verdiniz. Oysa iyiliği engelleyen, kötülüğü emreden ve izin veren ve kötü işler yapan bir kral ve başbakana: "Diktatör" denir, "zalim" denir. Bakın bakalım aynaya: Kimi göreceksiniz!

Not 4: Yoksa siz bir kötülükçü adama Kur'an yakma izni vererek Türkiye'ye bir mesaj mı vermek istediniz? Fakat böyle bir mesaj verme yöntemi, alçakca, barbarca ve ilkelcedir. 1,7 milyar müslümana hakaret ettirerek, yani onların hakkını çiğneyerek mesaj vermek kabul edilemez! Bu yöntem, adaleti ezip geçmekten başka birşey değildir.

Amerika Birleşik Devletleri de terörle mesaj veriyor. Yani masum insanları katlettirerek çıkarlarına zıt olan ülke yönetimlerini hizaya getirmeye çalışıyor. Fakat masum bir insanın hayatı, dünyadaki bütün insanların hayatı kadar kıymetlidir ve ABD'nin çıkarlarından daha önemlidir. Masum bir insan razı olmadıkça, onun hayatı bütün insanlık için dahi feda edilemez. (Dünyadaki bütün hukukçular bu adalet ilkesini hafızalarına nakşetmelidir.) ABD'yi yönetenler bunu, yani çıkarları için bir masumu feda etmeyi hangi hakla ve hukukla yapıyor? Bu dehşetli adaletsizliğin terkedilmesi gerekir! Siz de ABD'ye benzemek zorunda değilsiniz! Bir faşistin keyfi için 1,7 milyar insanın hakkını çiğneme hakkınız yoktur. Yani o kadar müslümanı bir faşiste feda edemezsiniz, etmemelisiniz! Çünkü tam adalet bunu gerektirir! Devletler de adaletle ayakta durur!

Not 5: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

EVRENİN SAHİBİ TANRI TEKTİR

İSA MUSA VE MUHAMMED TEK TANRI'NIN KULU VE ELÇİSİDİR

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmiüçü, Ocak ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve Uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

(Muranist: Modern Kur'anlı.)

                       *      *      *

 

 

Keine Kommentare: