Mittwoch, 28. Dezember 2022

AB VE ABD DEVLETLERİ TÜRKİYE'DEN KAÇMIŞ TERÖRİSTLERİ İADE ETMEK ZORUNDADIR!

AB VE ABD DEVLETLERİ TÜRKİYE'DEN KAÇMIŞ TERÖRİSTLERİ İADE ETMEK ZORUNDADIR!

 

devletlerin adâletli olmasını isteyen tekTANRInın adıyla

 

Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri ülkeleri, Türkiye'den kendilerine kaçmış olan teröristleri, talep edildiği halde Türkiye'ye iade etmemektedir. Kaçan teröristler kaçtıkları ülkede de yargılanmamakta tam aksine özgürlük içinde yaşatılmaktadırlar. Yargılanıp hapse atılması gereken suçluları yargılamadan özgürlüğe salıvermek veya onları suç işledikleri ülkeye iade etmemek, adâleti çiğnemektir. Adâleti çiğneyen ve çiğneten devletler ise devlet olamaz. Çünkü bir devlet ancak adâlete boyun eğmekle ve onu ayakta tutmakla devlet olabilir. Teröristlerin yargılanmasına engel olan veya onları ait oldukları ülkeye iade etmeyen ülkelerin devleti, devlet olamaz. Onlar aynı zamanda "suçlu devlet" olurlar!

Acaba suçlu devlet durumunda olan AB ve ABD ülkeleri adâletin ne olduğunu mu bilmiyorlar? Yoksa Türkiye'yi "düşman ülke" katagorisine mi almışlardır. Eğer Türkiye'yi düşman ülke katagorisine almışlarsa, bunu açıkça ilân etmelidirler. Madem bu ilânatı yapmıyorlar ve Türkiye'yi "müttefik ülke" sayıyorlar, o halde suçluları neden iade etmiyorlar? Yoksa adâletin ne olduğunu mu bilmiyorlar? Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne sahip bir Avrupa'nın, adâleti bilmemesi olamaz! O halde suçluları neden iade etmiyorlar? Bu durum düpedüz hak ve hukuku çiğnemektir! Bu çiğneme daha fazla kabul edilemez!

Adâlet, haklıya hakkını, suçluya da cezâsını hakettiği kadar vermektir. Türkiye'de terör suçu işlemiş ve AB, ABD ülkelerine kaçmış suçluların hakettiği cezâ neden verilmiyor? Yargılanmaları neden engelleniyor? Bu engelleme daha fazla sürmemelidir.

Suçluları adâletten kaçırmak, katledilmiş masumların hakkını çiğnemektir. Onların hakkını hiçe saymaktır. Bu çiğneme ve hiçe sayma, insanlığa ihanettir! AB ve ABD ülkeleri bu ihanete artık bir son vermelidir. Ülkelerinde bulunan suçluları derhal Türkiye'ye iade etmelidirler.

Gerekli iadeler yapılmadığı takdirde Türkiye devleti ve yönetimi şu kararları alma hakkına sahip olur:

1- AB ve ABD ülkelerinden Türkiye'ye kaçacak suçluları iade etmemek.

2- Türkiye'den o ülkelere kaçmış suçluları yakalayıp getirmek. 

3- Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ni "güvensiz" ilân edip, Türkiye vatandaşlarının o mahkemede hak aramalarını yasaklamak. (Çünkü teröristleri Türkiye'ye iade etmeyen ülkelerin İnsan Hakları Mahkemesi güvenli olamaz! Çünkü bu ülkelerin yöneticileri o Mahkeme üzerinde baskı kurabilir, Türkiye aleyhinde adâletsiz kararlar almasını sağlayabilir.)

AB ve ABD ülkelerinin yöneticilerinin; "biz Türkiye hukukuna güvenmiyoruz" deme hakları yoktur. Çünkü Türkiye diktatörlükle değil, demokrasiyle yönetilmektedir ve Türkiye yönetiminde de Beşar Esad gibi bir diktatör bulunmamaktadır.

Ama Türkiye yönetiminin; "biz AİHM ve Avrupa hukukuna güvenmiyoruz" deme hakkı vardır. Çünkü onların, teröristleri iade etmeyerek adâleti engellemekte olan yöneticileri vardır.

İmza: Mehdiyet ve Hilâfet Makamı.

 

Not 1: Eğer Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kendilerinin "güvenli mahkeme" olduklarını iddia ediyorlarsa, Türkiye'den AB ve ABD'ye kaçmış teröristlerin iadesini sağlayarak güvenirliklerini kanıtlasınlar. Yoksa AİHM bir oyuncak mahkeme olmaktan kurtulamaz! AİHM'yi bir oyuncak mahkeme olmaktan kurtarmak da AB ve ABD yönetimlerinin teröristleri iade etmesine bağlıdır. Teröristleri iade etmeyen yönetimler, adâletsizliklerini kanıtlamaktadır. Adâletsizliklerini kanıtlayan ülkelerin de mahkemelerine güven olmaz.

Not 2: Türkiye yönetimi özel bir mahkeme kurarak Türkiyeli vatandaşları Avrupa mahkemelerinde hak arama dilenciliğinden kurtarmalıdır. 

Not 3: Türkiye'yi bölmek ve Türkiye yönetimini haksız yollarla ele geçirmek için darbe ve terör faaliyetinde bulunmuş teröristleri iade etmeyen Avrupa ve Amerika ülkeleri bu tutumlarıyla teröristleri koruduklarını, onlara destek verdiklerini ve onlarla işbirliği içinde olduklarını göstermiş oluyorlar. Bu gösterim de o ülkelerin Türkiye'ye düşmanlık içinde olduklarını göstermektedir.

Duamız: Terör örgütlerine destek vermekte olan ülkeler eğer bu desteklerini kesmezlerse, evrenin tek ve gerçek Tanrısı, o destek verdikleri örgütleri onların aleyhine çevirsin. Amin.

Not 4: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet ve Hilâfet Makamı. 

 

EVRENİN SAHİBİ TANRI TEKTİR

İSA MUSA VE MUHAMMED TEK TANRI'NIN KULU VE ELÇİSİDİR

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmiikisi, Aralık sonu.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve Uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

(Muranist: Modern Kur'anlı.)

                       *      *      *

 

 

Keine Kommentare: