Sonntag, 17. Oktober 2021

KILIÇDAROĞLU'NA AÇIK MESAJ!

KILIÇDAROĞLU'NA AÇIK MESAJ!

 

iyiliği ve doğruluğu emreden ALLAHın merhametli adıyla

 

CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu,

 

Başkan Erdoğan'ın Rize'ye giden Meral Akşener'e verdiği cevabın içinde geçen "bunlar daha iyi günler... daha neler olacak neler" sözlerinden yola çıkarak Erdoğan'ın "siyasi cinayetler işleteceğini" iddia ettiniz. Ama bu iddianız açıkça bir iftiradır! Size, "elinizde bir delil var mı?" diye sormayacağız. Çünkü elinizde hiçbir delil bulunmadığını çok iyi biliyoruz. Çünkü deliliniz olsaydı savcılığa gider şikayette bulunurdunuz. Şikayetçi olmayışınız, iftiracılığınızı ortaya seriyor. Ama ortaya serdiğiniz bu kötülük, bir suçtur. Bu suç ise cezalandırılmanızı gerektiriyor. Size bir iftira davasının açılması çok iyi olacaktır.

Size soruyoruz: Erdoğan ve AK Parti 18 yıllık iktidarında kaç CHP'liyi öldürttü? Verecek cevabınız olmadığına göre, Erdoğan'ın siyasi cinayetler işleteceği iftirasını nasıl uydurabiliyorsunuz?

Yalanlar uydurarak, iftiralar atarak, terör örgütleriyle ittifaklar kurarak durmadan suç işliyorsunuz. Artık bu suçları terketme zamanı gelmedi mi? Çünkü yaşınız 73 olmuş. Kabre girmenize sadece 2 yıl kalmış. Çünkü Türkiye'de erkeklerin ortalama yaşam süresi 75 yılmış. 2 yıl sonra dünyayı terkedeceğinizin farkında mısınız? Ama siz, kabre girmenize iki adım kalmış olduğunu görmeyerek hâlâ suç işlemeye devam edip, ötedünyada bir cehennem inşa ediyorsunuz. Cehennem yerine bir cennet inşa etmeniz gerekmez mi? Bunun için de suçlarınıza tövbe edip doğru yolda iyi işler yapmanız gerekmiyor mu? Elbette gerekiyor! O halde cennetlik işler yapınız. Bunun için de; doğru, adil, namuslu, ibadetli, ahlâklı ve iyilikçi olmanız gerekir.

Yoksa evrenin bir "Sahibi" olduğuna ve o Sahib'in sizi ölümünüzden sonra tekrar diriltip hesap soracağına inanmıyor musunuz? Eğer bu inancınız yoksa, durumunuz çok kötü! Çünkü iki yıl sonra (sizin düşüncenize göre) "yok"olup gideceksiniz.

Ama öyle yağma yok! Dünyada yaptığınız bütün kötülüklerin hesabını verecek ve cezalandırılacaksınız. Çünkü evren Sahibi'nin mutlak adaleti bunu gerektiriyor. Adaletin yerini bulması için de evren Sahibi, sizi kıyametten sonra tekrar diriltip yargılayacak ve hakettiğinizi verecektir. Ölümü öldürmeniz ve tekrar diriltilişi engellemeniz mümkün olmadığından yargılanmanız ve cehenneme atılmanız mutlaka gerçekleşecektir. Başınıza gelecekleri durdurmaya gücünüz var mı? Madem yok, o halde bundan sonra adımlarınızı dikkatli atınız ve suç işlemeyi terkediniz. Eğer terketmezseniz, bu dünyada da sizden hesap sorulabilir. Çok büyük cezalar alabilirsiniz. Çünkü bulunduğunuz makam, sizin bir günahınızı 82 milyon günah yapıp çoğaltmaktadır. Dolayısıyla işlediğiniz bir suç, size milyonlarca yıl hapis cezası kazandırabilir.

Meselâ söyleyeceğiniz bir yalanın cezası, 1 gün hapis olsun. Ama siz bir yalan söylediğinizde Türkiye'deki 82 milyon insanı aldatmış oluyorsunuz. Bu sebeple cezanız, 82 milyon gün hapis cezası oluyor. Bu da, 2,5 milyon yıl yapar. Kötülüğünüzün çapını görebiliyor musunuz? Size bu dünyada çektirilmeyen ceza, ötedünyada mutlaka çektirilecektir. Yalancılığı bırakmanız gerekmez mi?

Yalan söyleyerek insanları aldatmak en büyük ahlâksızlıktır. Ahlâklı olmanız gerekmez mi? Hakiki bir insan olduğunuzu ancak güzel ahlâkınızla gösterebilirsiniz. Ama siz yalanlar söyleyerek sahte ve işe yaramaz bir insan olduğunuzu çok iyi isbatlıyorsunuz! Gerçek bir insan olmaya ne dersiniz? Yoksa sahte bir insan olmaya devam mı edeceksiniz?

Eğer ölümü öldürüp tekrar diriltilmeyi durdurabilecekseniz ve evrenin Sahibi Allah'a hesap vermekten kaçabilecekseniz, sahte insan olmaya devam edebilirsiniz.

Ama unutmayın! Sahte insanların en iyi yeri hapishanedir. Yalanlarıyla 82 milyon Türkiyeliyi aldatanların yeri parti başkanlığı olamaz!

Şimdiye kadar on yalan söylediyseniz, bunun cezası: 25 milyon yıl hapistir. Çünkü herbir yalanınızla 82 milyonluk bir milleti aldatıyorsunuz. Bu çok büyük suç nasıl cezasız kalabilir?

Şu dünyada en fazla üç-beş yıl daha yaşayabilirsiniz. Yalancılığı bırakıp doğru yola girmeniz gerekmiyor mu? Yoksa cehenneme atılmaya hazır mısınız?

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Not 1: Türkiye Adalet Kurumu politikacıların yalancılığına ceza getirmelidir. Bir yalan karşısında verilecek cezanın, ülke nüfusuyla çarpılacağı bildirilmelidir. Gerekli ceza getirilirse, hiçbir politikacı yalana adım atamaz.

Not 2: Gördünüz Sayın Kılıçdaroğlu! Kader sizi ölümle, biz de sizi cehennemle tehdit ediyoruz. Kaderi mahkemeye verebilir misiniz?

Not 3: Siz Bay Kılıçdaroğlu; terör örgütlerini savunarak, onlarla ittifak kurarak çok büyük suç işlemektesiniz. Sayın Erdoğan bu suçlarınıza bakarak; "bunlar iyi günler, daha neler olacak neler" derken, hakkınızda çok büyük bir dava açılacağını ima etmiş olabilir.

Not 4: CHP Genel Başkanı'nın terör örgütleriyle ittifak kurması, onları savunması ve onların arzusuna göre Türkiye'yi bölmeye çalışan bir anayasa hazırlaması cezasız kalmamalıdır. Eğer İP ve CHP'nin yaptıkları cezasız kalırsa ve iktidara gelirlerse, Türkiye en kısa zamanda yıkılışa gider. Türkiyeliler buna daha fazla seyirci kalamaz!

Not 5: CHP'nin, 15 Temmuz Darbesi'ni yaptıran ABD yönetiminden meşru hükûmeti yıkmak için destek alması, çifte suçtur. Bu suçun hesabının sorulması gerekir.

Not 6: CHP'nin devletten aldığı hazine yardımını terör örgütleriyle ittifak kurarak Türkiye aleyhinde ve Türkiye'yi parçalamak için harcaması, suçtur, ihanettir! Bu ihanetinden dönmediği takdirde onun aldığı yardım kesilmelidir. Dolayısıyla CHP'ye karşı bir hukuk mücadelesinin başlatılması gerekiyor. Bu gereklik mutlaka yerine getirilmelidir. Gerekli olan yapılmadığı takdirde CHP'lilerin cesareti daha çok artar ve Türkiye'yi parçalamaktan ve onu ABD'ye yem yapmaktan kaçınmazlar. Suçlarını sevap olarak görmeye devam ederler.

Not 7: Sayın Cumhuriyet BaşSavcısı! CHP Genel Başkanı; "CumhurBaşkanı Erdoğan'ın iktidarda kalabilmek için siyasi cinayet işletebileceği" iddiasında bulundu. Fakat bu iddianın tersi de mümkündür. Yani AK Parti'yi devirmek isteyen CHP, HDP, İP, FETÖ ve PKK'lılar kendi aralarında anlaşarak bir siyasi cinayet işletip bununla AK Parti'yi ve liderini suçlayıp bu suçlamanın getireceği gelirle de iktidara gelmek istiyor olabilirler. CHP ve HDP'nin içinde de zaten bol miktarda cinayet işleyecek PKK'lı ve DHKP-C'li bulunmaktadır. Biraz araştırırsanız göreceksiniz ki, CHP'nin geçmişi de siyasi cinayetle doludur. FETÖ, PKK ve HDP ile ittifak kurmaktan sakınmayıp Türkiye'ye ihanet etmekte olan bir CHP'den her türlü kötülük beklenebilir. Bu kötülükler içinde siyasi cinayet işletip AK Parti'yi suçlamak da bulunabilir. Bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla...  

 

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

 Allah'tan başka ilah yoktur. Mehdi ve Mesih Allah'ın kulu ve elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmibiri, Ekim ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: