Dienstag, 16. März 2021

TÜRKİYE DEMOKRASİSİNİ YIKMAK İSTEYEN BİDEN YÖNETİMİNE AÇIK UYARI!

 TÜRKİYE DEMOKRASİSİNİ YIKMAK İSTEYEN BİDEN YÖNETİMİNE AÇIK UYARI!

 

kötülük için çalışanları cezalandıracak olan tekTANRInın adıyla

 

Şimdiki ABD yönetiminin Başkanı Joe Biden, Başkanlığa geçmeden önceki seçim konuşmalarında: "Eğer iktidara gelirse Türkiye yönetiminin başında olan AK Parti hükümetini devirmek için (CHP, HDP ve İP'den oluşan) muhalefete destek vermeyi" vaadetmişti.

Şimdi iktidarda olan Joe Biden acaba bu vaadinde duracak mı, durmayacak mı bilmiyoruz. Eğer bu vaadin bir hata olduğunu kabul edip ondan dönerse, bu uyarıyı yapmamıza gerek yok. Ama o vaadini yerine getirmekte kararlıysa, bu durumda onu uyarmamız kaçınılmaz olacaktır. Onun neye karar verdiğini bilmediğimiz için gerekli uyarımızı yapacağız.

Sayın "Demokrat" Başkan Joe Biden, şimdi bizi iyi dinleyiniz.

Türkiye'deki AK Parti yönetimi, yüzde elli iki millet çoğunluğunun oylarıyla iktidara geldi. Yani bu iktidar, darbe ile değil, demokratik yolla kazanıldı. Demokratik yolla kazanılmış bir iktidarı siz hangi hakla devirmek istiyorsunuz? Demokraside böyle bir hak var mı? Demokraside iktidar, halk çoğunluğunun rızasıyla kazanılmıyor mu? Ve onun isteğiyle iktidar değişmiyor mu? Halk çoğunluğunun seçtiğine siz neden razı değilsiniz? Yoksa demokratlıktan vaz mı geçtiniz? Vazgeçmediyseniz, halk çoğunluğunun seçtiğine razı gelmeli değil misiniz? Halk çoğunluğunun razı olmadığı muhalefete sizin destek vermeniz, yani yabancı bir ülkenin Türkiye'nin siyasî muhalefetine destek vermesi ne anlama geliyor, siz hiçşündünüz mü? Yabancı bir ülke yönetiminin Türkiye muhalefetine destek vermesi, "biz Türkiyeli çoğunluğun oylarından rahatsızız, çoğunluğun değil, azınlığın dediği olmalı" anlamına gelmez mi? Böyle bir anlam, antidemokratik değil mi? Bir demokratın antidemokratik bir eylem içinde olması, demokrasiye ihanet olmaz mı?

Siz bir demokrat olarak asıl millet çoğunluğunun seçtiği iktidara destek olmanız gerekmez mi? Böyle bir iktidarı gayrimeşru yollarla devirmek isteyen bir muhalefetin yanında sizin ne işiniz olabilir?

Siz bir demokrat olarak, seçilmis bir iktidarın yanında durup, onu zorbalıkla devirmek isteyen muhalefetin kulağını çekmeniz ve: "Zorbalığa hakkınız yoktur. Millet çoğunluğunun rızasını kazanmaya çalışın" demeniz gerekmez mi? "Millet çoğunluğunun rızasından başka yollara sapan bir parti, demokrat olamaz, ancak demokrasi dışı olur" diyerek kükremeniz gerekmez mi?

Madem demokratsınız, madem demokrasiye hizmet etmek istediğinizi söylüyorsunuz, o halde niçin demokratların karşısında duruyor, demokrasiyi devirmek isteyenlerin yanında yer alıyorsunuz?

Yoksa Türkiye'deki iktidar sizin çıkarlarınıza hizmet etmediği için mi onu devirmek istiyorsunuz?

Nedir sizin çıkarlarınız?

Ticaret ve ekonomi mi? Ticarî ve ekonomik çıkarlar, "sen de kazan, ben de kazanayım" esasına dayanır. "Yalnız ben kazanayım veya en çok ben kazanayım" derseniz, bu, gayrimeşru bir çıkarcılık olur. Bu çıkarcılığa onay verilmez. Türkiye'deki iktidar da böyle bir çıkarcılığa karşı çıkmaktadır. Yoksa siz ona bunun için mi düşman oldunuz da onu devirmek istiyorsunuz? Buna ne hakkınız var? Sizin bu haksızlığınıza yol vermeyi kabul eden bir muhalefet, Türkiye'ye ait olabilir mi? Onlar "Türkiye'nin partisi" kabul edilir mi? İktidar olabilmek için Türkiye'nin çıkarlarını size yem edecek bir parti, Türkiye'ye ve Türkiyelilere ihanet etmiş olmaz mı? Türkiye'de kendinize hain mi arıyorsunuz? Ne hakla?

Türkiye'ye ihanet edecek bir muhalefetten, daha başka neler bekliyorsunuz? Mesela: Doğu ve Güneydoğu bölgesinde bir PKK terör devleti mi? Katliamcı darbecilerin salıverilmesi mi? Fetullah Gülen çetesine iktidar kazandırmak mı? Türkiye'nin silahlanmayı bırakmasını mı? Türkiye'nin Filistin'e karşı İsrail'in yanında durmasını mı? Türkiye'nin daima sizin emriniz altında bulunmasını mı?

Sizin bütün bu isteklerinize "tamam" demiş olmalılar ki, Türkiye'deki siyasi muhalifler sizin yıkıcı desteğinize "hayır!" dememekte, onu kabullenmektedir. Onların kabulü karşısında da sizin desteğiniz devam edecek, öyle mi?

Eğer bu haksız desteğinizden ve Türkiye üzerindeki kötü emellerinizden vazgeçmezseniz, bu durum Türkiyelilere, sizin iktidarınızı veya devletinizi yıkma hakkı kazandırır. Türkiyeliler de bu hakkı kullanır ve bir yolunu bulup iktidarınızı veya devletinizi yıkar. Bu yıkım, Türkiyeliler için bir hak olur.

Türkiyeli çoğunluğun eline böyle bir hak geçmesini istemezseniz, demokrasiden rahatsız olan muhaliflere haksız desteğinizden ve Türkiye üzerindeki kötü emellerinizden vazgeçersiniz. "Vazgeçmeyeceğiz" derseniz, Türkiye'ye savaş açmış olursunuz. Türkiye'ye savaş açtığınızda ise, Ortadoğu'da barınamaz ve İsrail devletini de kaybedersiniz.

İsrail'i sizden çok Türkiye koruyabilir. Bu koruma için de Filistinlilerin haklarının ödenmesi gerekiyor. Bu ödeme yoksa, Türkiye İsrail'i korumaz. Türkiye'nin koruması olmazsa, İsrail devleti yıkılır. İsrail devletinin yıkılması, sizin dünya egemenliğinizin sonu olur! Bu sona hazır mısınız?

Böyle bir son istemezseniz, Türkiye aleyhindeki çalışmalarınıza son verir, gayrimeşru emellerinize ulaşmak için ayarttığınız Türkiyeli muhaliflere desteğinizi kesersiniz.

İmza: Mehdiyet Makamı.

(Mehdiyet Makamı aynı zamanda "Hilafet Makamı"dır. Hilafet Makamı, dünyadaki bütün müslümanların temsilcisidir. Papa'nın hıristiyanları temsil etmesinden rahatsız olmayanlar, Halife ve Hilafet'in de müslümanları temsil etmesinden rahatsız olmamalıdır. Mehdi ve Halife herhangi bir devlete bağlı olmak zorunda değildir. Mehdi ve Halife bütün devletlerin üzerindedir. Allah'ın Mehdisi olan Halife, istediği ülkeyi diğer müslüman ülkelere lider seçebilir. İslamlı Ülkeler'in lideri şimdilik Türkiye'dir. Kendisine liderlik verilmiş ülke, adalete sarılmak zorundadır. Hiçbir müslüman fert ve devlet, adaletle yönetilmeye itiraz edemez. Türkiye'yi yönetenler, anayasalarındaki adalete uygun olmayan bütün maddeleri çıkarıp atmakla mükelleftir.)

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Not 1: İsrail devleti yıkılırsa, İsrail lobisi Amerika Birleşik Devletleri'ni yaşatmaz. Çünkü İsrail lobisi, Amerikan Devleti'nin temeline yerleşmiş bir atom bombasıdır. İsrail devleti yıkıldığı gün, bu bomba patlayacaktır. Bu bombanın patlamasını istemeyenler İsrail'i korumak zorundadır. İsrail'i de ancak Türkiye koruyabilir. İsrail devletinin yıkılmasını istemeyenler, Türkiye ve onun müslüman demokrat iktidarı ile iyi geçinmek zorundadır.

Not 2: Türkiye'nin İsrail'i koruyacak nükleer silahı yoktur, ama (teopolitik) siyaseti vardır. Çünkü Türkiye Ortadoğu'nun kalbidir. Bu kalp durursa, Ortadoğu vücudunda can kalmaz. Bu kalbi yaşatacak olan, Türkiye'deki müslüman çoğunluğun iktidara getirdiği partidir. Muhalefetin ise Türkiyeli ve Ortadoğulu müslümanlarla bir ünsiyeti, uzlaşması ve barışı yoktur. Onlarla bir barışı olmayan muhalefetin de iktidar olması mümkün değildir. Türkiye'deki muhalefet ancak hile ile, zorbalıkla veya darbe ile iktidara gelebilir. Teopolitiği olmayan böyle bir iktidar Ortadoğu'ya yetmez. Bunun için darbe ile veya hile ve zorbalıkla iktidara gelecek bir muhalefeti, Türkiyeli müslümanlar devirmek zorunda kalır. Türkiye'de iktidar isteyen bir muhalefet, ya müslümanlarla barışmalı, ya da iktidar olma arzusundan vazgeçmeli. Türkiye muhalefeti müslümanlarla barışamaz. Çünkü bu barış için İslamiyetle barışmak gerekiyor. İslamiyetle barışmamış bir muhalefete müslüman çoğunluk niçin iktidar versin? Hem bir terör örgütünün partisiyle ittifak kurmuş olan bir muhalefeti, müslümanlar hiç iktidara getirir mi? 

Dolayısıyla Biden yönetimi yanlış ata oyun oynamamalı, Türkiye'nin müslüman demokrat iktidarıyla anlaşmalıdır.

Not 3: İslamlı Ülkeler'de hainleri ve diktatörleri iktidara getirmek İsrail'in bekasına yetmez. İsrail'in uzun yaşamasını isterseniz, müslüman demokratlarla anlaşmak zorundasınız.

Not 4: Gayrimeşru bir iktidar karşılığında yabancı bir ülkenin gayrimeşru taleplerine evet diyen bir parti, ihanet içindedir. Türkiye partileri bu ihaneti kabul etmemelidir.

Not 5: Türkiye ve Ortadoğu'da hainleri ve diktatörleri iktidara getirmeye çalışmak, Avrupa ve Amerika'nın demokrat ruhuna yakışmıyor. Onlar için bu yol, eğri yoldur. Doğru yol, emperyal çıkarları terkedip, meşru çıkarlar için Bizim Bölge'nin müslüman demokratlarıyla anlaşmaktır. Avrupa ve Amerika'nın iyi siyasetçileri, onların eğri yolda giden siyasetçilerine karşı savaşmak zorundadır. Eğri yol siyasetçilerine iktidar verilemez ve verilmemelidir. Gayrimeşru olan sömürgeci emperyal çıkarlar terkedilirse, hainlere ve diktatörlere ihtiyaç kalmaz. Hainlere ve diktatörlere iktidar verenler, insan haklarının en büyük çiğneyicileridir! Bu çiğneyicilik son bulmalıdır.

Not 6: ABD'nin Yunanistan'da üs kurmasına karşılık, Türkiye'nin de Meksika veya Venezuela'da üs kurma hakkı vardır. Türkiye isterse bu hakkını kullanabilir. Amerika'nın Türkiye'nin etrafını üslerle kuşatması gibi, Türkiye de Amerika'nın çevresini üslerle sarabilir.

Not 7: Sual: "Türkler, Amerika Birleşik Devletleri'ni yıkabilir mi?

Cevap: Türklerde imparatorluk aklı ve müslümanlık gücü vardır. Kafaya koyarlarsa, Amerikan devletini yıkabilirler. Fakat önce onun düzelmesini beklerler. Düzelme olmazsa veya olmayacaksa, gerekeni yaparlar.

Not 8: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet Makamı. 

 

Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tekTanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Ç'ın yirmibiri, Mart ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

(Muranist: Modern Kur'anlı)

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: