Mittwoch, 24. März 2021

ANTİDEMOKRATİK YOLLARDAN İKTİDAR ELDE ETME PEŞİNDE KOŞAN CHP'LİLERE UYARI!

 ANTİDEMOKRATİK YOLLARDAN İKTİDAR ELDE ETME PEŞİNDE KOŞAN CHP'LİLERE UYARI!

 

doğruluktan sapanları cezalandıracak olan yüce ALLAHın adıyla

 

CHP'yi yönetenler, ittifak kurdukları terör örgütü partisi HDP'lilere: "PKK ile bağınızı koparınız. Aksi halde sizinle ittifak kurmamız mümkün değildir." demedikleri için, demokratikmen suçludurlar ve suç işlemektedirler. Çünkü demokrasilerde bir partinin terör örgütleriyle destekleşmesi yasaktır. CHP'liler ise bu yasağı çiğnemektedir.

PKK terör örgütünün partisiyle ortaklık kurmuş olan CHP, PKK ile ortaklık kurmuş durumdadır. PKK ile ortaklık kurmuş bir parti, ona bedel ödemek zorunda kalır. CHP'nin PKK'ya ödeyeceği bedel, Türkiye'ye zarar verir. Türkiyeli çoğunluk bu zararı kabul edemez. CHP'yi yönetenler, bu eğri gidişten çıkmak zorundadır. Çıkmazlarsa, yıkılmayı hak etmiş olurlar. Haklıya hakkını vermek adalettir. AK Parti'yi yıkmak için şeytanla ortaklığı kabul etmiş olan CHP'liler ve onlara oy verenler iyi düşünsün!

CHP'liler için doğru gidiş: Bir terör örgütüyle bağını koparmayan ve koparamayacak olan bir partiyle ittifak kurmamaktır. Bu şart, demokrasinin gereğidir. CHP'lilerin, demokratik ilkeleri çiğneme hakkı yoktur. Bu hakkı çiğneyenler cezalanır. Bu ceza da, yıkılmak olur!

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Not: "CHP'nin PKK'ya bedel ödemesinin anlamı nedir?" diye sorulabilir.

Cevap: CHP, HDP ile bir ittifak kurmuştur. Bu ittifakta CHP'nin hedefi, HDP'nin siyasal gücünden faydalanarak AK Parti Hükümetini devirmektir. AK Parti'nin devrilmesinde darbeci ittifak güçleri olan HDP ve CHP'nin çok büyük kazançları olacaktır. CHP, iktidarı ele geçirecek. Bu iktidar karşılığında ise PKK'ya bir bedel ödeyecek. Çünkü siyasal gücünden faydalandığı HDP'nin patronu PKK'dır. PKK'nın isteyeceği bedel ise, Doğu ve Güneydoğu bölgesinin onun emrine verilmesidir. Bu bölge PKK'nın eline geçtiğinde onu Türkiye'den koparabilecektir. Böylece o bölge ABD ve İsrail'in emri altına girecektir. Çünkü PKK'nın patronu ABD'dir. ABD bu şekilde Türkiye'nin dibine yerleşmiş olacaktır. Bu, Türkiye için çok büyük tehlikedir.

Millet İttifakı'nın asıl patronu ABD olduğundan, Millet İttifakı iktidara geldiğinde ABD'nin de bu iktidardan istekleri olacaktır. ABD ise; bu iktidardan, tutuklanan darbecilerin ve Fetöcülerin bir af kanunuyla salıverilmesini, Suriye'de ve Ortadoğu'daki faaliyetlerine karışılmamasını, istemediği silahları üretmemesini, Filistin'e karşı İsrail'in yanında olmasını, gaz ve petrol aramalarının durdurulmasını ve daha pekçok şeyi isteyecek ve isteyebilecektir.

Peki, CHP bu istekleri nasıl yerine getirecektir? Cünkü bu istekleri yerine getirebilmek için muhalefeti susturmak gerekiyor. Bu susturma için de AK Parti ve MHP'den oluşan muhalefeti yok edeceklerdir. Bu yok edişte Fetö tekrar Türkiye'ye yerleştirilecektir. Türkiye'de faaliyete başlayan Fetöcüler, uydurma suçlarla muhalefetin önemli adamlarını tutuklatacaklardır. Bu şekilde muhalefet susturulmuş olacaktır.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Allah'tan başka ilah yoktur. Mehdi ve Mesih Allah'ın kulu ve elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmibiri, Mart ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: