Donnerstag, 18. März 2021

İHANET İÇİNDE OLAN TÜRKİYE PARTİLERİNİN HAİNLİĞİ SON BULMALIDIR!

İHANET İÇİNDE OLAN TÜRKİYE PARTİLERİNİN HAİNLİĞİ SON BULMALIDIR!

 

hainleri sevmeyen yüce ALLAHın adıyla

 

Bir terör örgütüne verdikleri dolaylı veya doğrudan destekleriyle ve bu desteklere karşı çıkmayarak, Türkiye partileri, Türkiye'ye ihanet içinde bulunmaktadır. Bu ihanetin süratle sona erdirilmesi gerekmektedir.

İhanetin sona erdirilebilmesi için de Türkiye partilerinin ihanet içinde olup olmadıklarını tesbit etmek gerekiyor. Bu gereklik için de PKK terör örgütünün "terör örgütü" olup olmadığını bilmek gerekiyor.

Öyle ise bilelim: PKK, Türkiye'ye karşı savaştığı için bir terör örgütüdür. Bu örgütün hedefi: Türkiye'yi parçalamaktır. Bu parçalama savaşında 40 bin masum Türkiye vatandaşını katletmiş ve Türkiye'ye 400 milyar dolarlık zarar vermiştir. PKK'lılar ve elebaşları Türkiye'ye karşı savaşı bırakıp teslim olmadıkları müddetçe o örgüt bir "terör örgütü" olmaya devam eder. Bu durumda olan bir örgüte meşruiyet verilemez. Meşruiyeti olmayan bir örgütün partisi de meşruiyet kazanamaz. Meşruiyeti olmayan bir partiyle ittifak kurmak da gayrimeşru olur.

PKK terör örgütüyle derin ve kopmaz bir bağlantısı olan HDP, legal bir parti görünse de illegaldir. Bu illegal partinin legallik kazanması ancak amiri olan PKK ile iplerini koparmasıyla mümkün olur. Fakat HDP'liler PKK ile olan bağlantısını koparamaz. Çünkü bu parti HDP'lilerin iradesiyle değil, PKK'lıların iradesiyle kurulmuştur. Bunun için HDP'liler PKK'nın memurudur. Bu memurlar da PKK'yı meşru kabul etmektedir. Bu kabulleri sebebiyle de PKK'ya "terör örgütü" diyemezler, diyemiyorlar. Bunu diyemedikleri için de Türkiye'ye karşı savaşmayı kabul etmişlerdir. Yani HDP, Türkiye için değil, Türkiye'ye karşı savaşan bir partidir. Böyle bir partinin Meclis'te bulunması ve ona alınmış olması kabul edilemez bir durumdur.

Bir terör örgütünün partisi olan HDP ile ittifak kurmuş olan CHP ve İP, Türkiye'ye ihanet içindedir. Çünkü HDP'ye gerekli uyarıyı yapıp: "PKK ile bağlantını kopar. Aksi halde seninle ittifak kuramayız." demiyorlar. Bu şekilde PKK'ya meşruiyet veriyorlar. Bu meşruiyet verişle de Türkiye'ye ihanet etmiş oluyorlar. Dolayısıyla onların bu haince desteğine ses çıkarmayan partiler de bu ihanete katılmış oluyorlar.

Türkiye partilerinin Türkiye'ye ihaneti daha ne kadar devam edecek?

Türkiye'ye ihanet edenlerin cezası nedir? Adalet ve Güvenlik kurumu neden harekete geçmiyor? Neden gerekli cezalar verilmiyor? Bu kurumlar kör ve sağır mı oldu?

Yoksa PKK'ya meşruiyet verildi de Türkiyelilerin haberi mi olmadı?

CHP ve İP, terör örgütü partisi HDP ile haince ittifakını neden sürdürüyor? HDP kapatılmadığı için mi? Kapatılması gereken bu partiyi Türkiye'yi yönetenler niçin kapatmıyor? PKK'yı reddetmeyen bu partinin kapatılması gerekmiyor mu? Gerekiyorsa, neden harekete geçilmiyor? Yoksa yasalar bu partiye meşruiyet mi tanımıştır?

Parti kapatmak sizin hoşunuza gitmeyebilir. Ama bir terör örgütünün onunla bağını kopartmak istemeyen, istese de kopartamayacak olan partisine meşruiyet verilemez ki! Meşruiyeti olmayan bir partinin Meclis'te ne işi var. Böyle bir partinin seçimlere katılmaya, hazineden yardım almaya ne hakkı olabilir?

Unutmayalım beyler ve unutmayın Türkiye partilerini yönetenler ve onlara oy verenler! PKK, Türkiye'ye karşı savaşan ve Türkiye'yi parçalamak isteyen bir örgüttür. HDP de bu örgütün partisidir. HDP'liler de bu örgütü meşru bir örgüt kabul etmektedir.

şmanınızı Meclis'e sokmaya hâlâ devam mı edeceksiniz? Onu Meclis'ten dışarı atmanız gerekmiyor mu? Bu düşmanla ittifakınızı sonlandırmanız gerekmez mi? Yoksa siz de HDP'liler gibi Türkiye düşmanı mı oldunuz?

Cevap verin, ey Türkiye partileri!

İmza: mehdiyet Makamı.

 

Not 1: HDP'liler eğer: "Biz Türkiye düşmanı değiliz" derlerse, bu halde PKK'yı reddetsinler. PKK'yı hemen reddetmedikleri takdirde "Türkiye'nin düşmanı" kabul edileceklerdir.

Not 2: PKK'lılar eğer HDP'nin meşru bir parti kabul edilmesini isterlerse, Türkiye'ye karşı savaşı bıraksınlar ve teslim olsunlar. PKK elebaşları teslim olmadığı müddetçe HDP gayrimeşru ve illegal bir partidir. Gayrimeşru ve illegal bir partiye Türkiye'de yaşam hakkı verilemez. Verilmişse bu hak geri alınır ve alınacaktır.

Not 3: Meşru bir iktidarı devirmek için gayrimeşru bir partiyle ittifak içinde olan CHP ve İP, bu gayrimeşru ittifakını sonlandırmak zorundadır. Aksi halde "hain" damgası yemekten kurtulamazlar. PKK'nın elebaşları Türkiye'ye teslim olmadığı müddetçe onun partisiyle ittifak gayrimeşrudur. Bu gayrimeşru ittifak, Türkiye'ye ve Türkiyelilere ihanettir!

Not 4: PKK meşru bir örgütse, Türk ordusu ve polisi bu örgüte karşı neden savaşıyor? Bu örgüt meşru değilse, onun partisi HDP'nin TBMM'de ne işi var? Böyle müthiş bir zıtlık Türkiye'de nasıl vucud bulabiliyor? Buna nasıl izin veriliyor? Kim izin veriyor?

Not 5: Ey Türkiye'ye ve Türkiyelilere karşı ihanet eden ve bu ihanette yarışan partiler ve onların yönetenleri! Sizin bu millete karşı hiç mi saygınız ve sevginiz yok? Saygınız ve sevginiz yoksa kimden oy isteyeceksiniz? Onlardan oy istiyorsanız, onlara neden ihanet ediyorsunuz? Türkiye'nin ve milletinin düşmanı olan bir örgütün partisiyle ittifakınızı neden sonlandırmıyorsunuz? Yoksa Türkiyelileri aptal mı sanıyorsunuz veya onlarışman mı kabul ettiniz de bu ihanetinizi sürdürüyorsunuz? Siz kimin partisisiniz? Amerika'nın mı, Türkiye'nin mi? Türkiye'nin partileri, Türkiyelilere ihanet etmez! Kimliğinizi derhal ibraz ediniz!

Not 6: (Çarşamba akşamı bu bildiriyi hazırladıktan sonra HDP'ye dava açıldığı haberini gördük. Doğru ve isabetli olan budur. Dava açan savcıyı ve ona destek verenleri tebrik ediyoruz.

Şimdi PKK'dan CHP'ye gizli bir mesaj gidecek ve diyeceklerdir ki: "Bizimle ortaklığa devam edersen, HDP'nin oyları senindir. Devam etmezsen, o oylar senin olmayacaktır."

Güvenlik birimlerinin gözü CHP'nin üzerinde olmalıdır. Çünkü PKK ile CHP'nin gizli ortaklığı devam edecektir. Çünkü AK Parti'yi devirebilmek için ikisi de bu ortaklığa muhtaçtır. CHP'nin bir terör örgütüyle ortaklığı kabul edilemez. PKK'nın hazırda beklettiği partilere de dikkat edilmelidir.)

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Allah'tan başka ilah yoktur. Mehdi ve Mesih Allah'ın kulu ve elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmibiri, Mart ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

 

Keine Kommentare: