Freitag, 24. September 2021

HDP İLE İTTİFAK KURMAK İSTEYEN PARTİLERE UYARI!

HDP İLE İTTİFAK KURMAK İSTEYEN PARTİLERE UYARI!

 

şeytanla ve şeytanın dostlarıyla dostluk kuranları cezalandıracak olan ALLAHın adıyla

 

Türkiye'de muhalif pozisyonda bulunan partiler iktidara gelebilmek ümidiyle PKK terör örgütünün partisi HDP ile ittifak kurma yarışında bulunuyorlar. Fakat bu yarış o partiler için meşru kabul edilemez. Çünkü HDP "yasal" bir parti görünümünde olsa da yasal değildir. Çünkü HDP, PKK terör örgütünün partisi olduğu için şimdi sahip olduğu yasallığın, onun elinden alınması gerekiyor ve alınacaktır. Çünkü ona verilen yasallığı kötüye kullanmış ve kullanmaktadır. HDP yasal bir parti olmak istiyorsa, PKK'yı reddetmek durumundadır. Fakat HDP bu reddi yapmıyor ve yapamaz. Bu durumda o partinin de CHP ve İP tarafından reddedilmesi gerekir. Fakat bu partiler de gereken reddi yapmayarak Türkiye'ye ve milletine ihanet etmeyi kabul etmiş gözüküyorlar. Fakat bu ihanet kabul edilemez!

Bu ihanetin derhal durdurulması gerekiyor. Bunun için de Türkiye'nin güvenlik kurumlarının harekete geçip HDP'nin yasallığını sonlandırmaları gerekir. Çünkü HDP, PKK ile olan derin ve kopmaz bağlantısı sebebiyle yasallığı haketmiyor ve bu haliyle yasal bir parti olamaz ve değildir.

HDP ancak PKK'nın partisi olmadığını kanıtladığı zaman yasal bir parti olabilir. Eğer HDP gerçekten yasal bir parti sayılmak istiyorsa, PKK terör örgütünün partisi olmadığını kanıtlamalıdır. Bu kanıtı getirmediği müddetçe onunla kurulacak ittifakların da yasallığı olamaz. Bu yasallık sınırını çiğnemekte olan CHP ve İP, bu çiğnemeleriyle kendi yasallıklarını kaybetmektedirler. Yasallıklarını kaybedenlerin de kapatılması gerekir.

Eğer CHP ve İP kapatılmak istemiyorsa, HDP gerçek yasallığını kazanıncaya kadar o partiyle ittifaka yanaşmamalıdır. O partiye: "Önce gerçek yasallığını kazan, sonra bizimle müttefik ol veya biz seninle müttefik olalım. Bunun için de PKK'nın partisi olmadığını isbatlaman gerekiyor." demelidirler. Bu yapılması gereken işlemi yapmadan HDP ile ittifaka koşan ve o partiyi siyasal sorunların çözümü için "meşru organ" olarak gören ve gösterenler, suç işlemiş olurlar ve olmaktadırlar. Çünkü HDP, PKK'nın partisidir. PKK ise yasal bir örgüt değildir. Türk Ordusu tarafından ona savaş açılmış bir düşmandır. Bu düşmanın partisiyle ittifak kuranlar ve o partiyi meşru sayanlar, Türkiye'ye ve milletine ihanet içinde olduklarını görmeli ve bu ihaneti terketmelidirler.

Eğer İP ve CHP demokratik bir parti olarak kalmak istiyorlarsa, içinde bulundukları suç ve ihaneti terketmeliler. Terketmedikleri takdirde demokrasi dışı bir parti olurlar ve öyle partilerin de kapatılması hak olur.

İktidardaki Parti'nin de HDP'nin yasallığını durdurmak için harekete geçmesi gerekir. Çünkü bir terör örgütünün partisinin TBMM'de bulunma hakkı yoktur.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

Not 1: İP ve CHP Türk ve Kürt milletini aptal olarak görmekten ve onları aldatmaya çalışmaktan vazgeçmelidir. Çünkü HDP, yasal görünen, fakat gerçekte yasallığı olmayan ve olamayacak olan bir partidir. Çünkü HDP, emir aldığı PKK terör örgütünü reddetmek şöyle dursun tam aksine onu meşrulaştırmaya çalışan bir partidir. Böyle bir partiyi (ona "parti" demek doğru değil aslında. "Düşman örgütün aparatı" demek gerekiyor.) İP ve CHP'nin hâlâ "meşru" ve "yasal" olarak kabul etmesi, PKK'ya meşruiyet vermiş olduklarını gösteriyor. Fakat onların HDP'ye ittifak için koşmalarıyla PKK'ya verdiği meşruiyeti, Türk ve Kürt milletin çoğunluğu kabul edemez. İP ve CHP bu gerçeği görmeli, Türk ve Kürt milletinin aklıyla alay etmeyi bırakmalıdır. PKK'nın aparatı HDP: "Ben PKK'yı reddediyorum. Bundan sonra artık onun emir eri olmayacağım" demediğine göre, CHP ve İP hangi hakla o düşman örgütün aparatıyla ittifaka koşuyor? Bu gayrimeşru koşunun son bulması gerekmiyor mu?

Not 2: PKK'nın aparatı HDP eğer yasal bir parti olmak isterse, PKK'nın elebaşlarını Türkiye'ye teslim etmeli ve onun Türkiye'ye karşı olan savaşını durdurmalıdır. Ayrıca onun Türkiye'yi bölme arzularını da bitirmelidir. Eğer HDP bunları yapamayacaksa, bu takdirde PKK'yı reddetmeli ve ona düşman olmalıdır. Bunları yapmayan ve yapamayacak olan bir HDP ise, kendini kapatmak ve Türkiye'den çıkmak zorundadır.

Not 3: Türkiye'nin partiler ile ilgili kurumları, demokratik görevlerini yerine getirmeyen, bir terör örgütünün aparatı olmayı sonlandırmayan ve Türkiye'nin yasalarına uymayan HDP'nin görünürdeki yasallığını kaldırmak zorundadır. Eğer bu görev yerine getirilmezse, İP ve CHP, HDP'nin görünürdeki yasal(!)lığına sığınarak ve gerçekteki gayrimeşruluğunu gözardı ederek onunla ittifak kurmaktan ve Türkiye'ye ihanet etmekten kaçınmayacaklardır ve kaçınmamaktadırlar. Çünkü onların iktidar olma hırsları, Türkiye'nin düşmanı olan bir aparatla ve onu kullananlarla dost olmayı ve Türkiyelilere ihanet etmeyi güzel göstermektedir. 

Not 4: HDP'ye oy vermekte olan Kürt vatandaşlar, oy vermekte oldukları PKK aparatının gerçekteki yasalsızlığını ve Türkiye'ye düşmanlığını görmeli ve PKK'nın oyuncağı olmamalıdırlar. Bu vatandaşlar eğer PKK'nın oyuncağı olmaya razı iseler, onların HDP'ye verecekleri oyun bir kıymeti kalmaz. Hatta bu oylar Türkiye'ye atılmış bir kurşun olur. Bu kurşunların peşinde koşan partiler ise Türkiye'ye ve Türkiyelilere ihanet etmiş sayılır.

Not 5: Kürt vatandaşların çözülmesi gereken bir sorunları varsa, onların sorunlarını çözmek, iktidardaki Parti'nin görevidir. Sorunlarını bu Parti'ye iletmelidirler. Gerçekte yasallığı olmayan aparatlar Kürt vatandaşların sorunlarını çözemez ve yetkili değildirler. Ayrıca "Türkiye'nin bölünmesi" arzuları da, "Kürt sorunu" olarak kabul edilmez, reddedilir.

Not 6: İP ve CHP eğer yasal parti olarak kalmak istiyorlarsa, Türkiye'ye ihanet ederek kazanacakları bir iktidar olmadığını kabul etmeli ve ona göre hareket etmelidirler. Bu hareket gereği olarak da, HDP ile ittifak kurup ondan destek almamalılar. Çünkü ondan alacakları destekle PKK'ya borçlanmış olurlar. Bu borç da ancak PKK'nın taleplerini kabul etmekle ödenir. Bu ödeme de Türkiye'ye ve Türkiyelilere ihanetten başka birşey olmaz.

Not 7: CHP eğer iktidar olmak için bir destek arıyorsa, bu destek Avrupan ve Amerikan yönetimlerinde değil, Türk ve Kürt milletinin aklında ve yüreğindedir. Ama bu iki milletin desteğini alabilmek için de onların gönüllerini fethetmek gerekiyor. Milletine güvenmeyen bir parti ise, "Türkiye'nin Partisi" olamaz!

Not 8: Eger PKK'yı lağvederse ve bu örgütün elebaşlarının teslim olmasını sağlarsa, Abdullah Öcalan'ın salıverilmesi düşünülebilir. Aksi halde Öcalan'ın, katledilmesine sebep olduğu 40 bin Türk ve Kürt masum vatandaşı diriltmesi gerekir. Bunu yapamayacak olan bir suçluya özgürlük verilemez. Çünkü Öcalan'ın gerçek cezası, 40 bin kere idam edilmek veya 40 bin çarpı 40 yani 1 milyon 600 bin yıl hapis cezasıdır. Bu kadar büyük ceza ancak ebediliği olan ötedünyada verilebilir. Adaletin yerini bulabilmesi ve masumların haklarının alınabilmesi için cennet ve cehennemin yaratılması gerekli olmuştur.

(Öcalan'a verilmesi gereken 1 milyon 600 bin yıllık hapis cezasını para cezasına çevirmek de mümkündür. Bunun hesabı da şöyledir: Katledilmiş her bir canın maddi değeri 1 milyon tl'dir. 40 bin çarpı 1 milyon eşittir: 40 milyar tl eder. Ayrıca Türkiye PKK terörüyle savaşabilmek için 400 milyar tl harcamıştır. 40 milyar'la 400 milyar'ı toplarsak: 440 milyar tl eder. Eğer Öcalan bu tutarı öderse, serbest bırakılabilir. Ama Öcalan için en ucuz yol, PKK elebaşlarını Türkiye'ye teslim edip örgütü kapatmaktır.)

(Öcalan'ın idamını engelleyen Avrupa ve Amerika'nın 40 bin masum vatandaşın haklarını nasıl çiğnemekte olduklarını bütün Türkiyeliler görmelidir. Bütün dünyalılar da adaletin ne olduğunu öğrenmelidir. Adalet'in sağ kanadı haklıya hakkını vermek olduğu gibi, sol kanadı da suçluya cezasını hakettiği kadar vermektir. Dolayısıyla Öcalan'ın cezalandırılması bir adaletsizlik değildir. Adaletsizlik, ona tam ceza verilememiş olmasıdır.)

Ey insanlar! Suç işlemekten uzak durunuz. Çünkü sizi bekleyen çok dehşetli bir hapishane var. Bu hapishanenin adı: Cehennem'dir. O halde masumları katletmekten vazgeçtiniz mi veya tövbe ettiniz mi? Öldüremediğiniz ölüm gelmeden önce tövbenizi yapınız, zalimlikten kurtulunuz. Zalimlikten kurtulanların yeri hiç şüphesiz cennet olacaktır.

İmza: Mehdiyet ve Hilafet Makamı.

 

 Allah'tan başka ilah yoktur. Mehdi ve Mesih Allah'ın kulu ve elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmibiri, Eylül sonu.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

Keine Kommentare: