Montag, 23. November 2020

SEÇİMLERİN YENİLENMESİNİ İSTEMEK TRUMP'IN HAKKIDIR!

SEÇİMLERİN YENİLENMESİNİ İSTEMEK TRUMP'IN HAKKIDIR!

seçimde hile yapanları cezâlandıracak olan tekTANRInın adıyla

 

ABD'de başkanlık için bir seçim yapıldı. Fakat bu seçim, demokrasinin gereği olan bir seçim değil, Trump'ı devirmek için yapılmış bir seçimdi. Tramp'ı devirme hırsı da demokratları seçimde hile yapmaya sevketti ve çok büyük bir hile yapıldı. Yapılan hileler sonucunda da demokrat aday Joe Biden seçimin galibi ilân edildi. Fakat bu galibiyet kabul edilemez. Çünkü seçimde yapılmış çok büyük hileler var. Bu hilelerin ne olduğunu Başkan Trump isterse isbatlayabilir.

Trump seçim hilelerini isbatlamaya yönelmeden önce demokratlar bu seçimin yenilenmesini kabul etmeli. Veya Trump'ın Başkanlık etmeye devam etmesine râzı olmalılar. Demokratlar için bu en iyisidir. Çünkü Trump yapılan hileleri isbatlayacak olursa, bunda demokratlar zararlı çıkar. Adları da "demokrat" değil, "hilekâr" olur. Hilekârlık Demokratlara ve demokrasiye yakışmıyor. Ama ne yazık ki Trump'ı devirme hırsı Demokratları hileye sevketmiş. Bu hileler yapılmamalıydı.

Trump'ın iktidarından neden korkuluyor? Trump'ın Amerika'yı değiştirme ve dönüştürme hakkı yok mu? Bu hak ondan neden esirgeniyor? Trump'ın ülkesini değiştirme ve dönüştürme hakkı olmayacaksa, seçim yapmaya ne gerek var?

Sözün kısası; Trump'ın elinden hilelerle, zorbalıkla alınmaya çalışılan iktidar ona geri verilmeli, iktidar onun elinde kalmalıdır. Eğer bu kabul edilmeyecekse, seçimler yenilenmelidir. Seçimlerin yenilenmesi kabul edilmediğinde ise Trump'ın iktidardan çekilmesine gerek kalmaz.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Not 1: Joe Biden: "Ben hileli bir seçimin kazananı olmak istemem" deyip, seçimin yenilenmesini istemelidir.

Not 2: Joe Biden iktidara oturma çalışmalarını durdurmalıdır. Önce Trump'ın iktidardan çekilip çekilmeyeceğine dair vereceği kararını beklemelidir. Ancak Trump kararını açıkladıktan sonra Biden iktidara oturma çalışmalarına başlayabir.

Not 3: Başkan Trump, hileli bir seçimin sonuçlarını kabul etmek zorunda değildir.

Not 4: Pentagon Trump'a itaat etmek zorundadır. Çünkü bir ülke iki başkan tarafından değil, tek başkan tarafından yönetilir. Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı da, Donald Trump'tır.

Not 5: Biden'ı tebrik etmekte Türkiye acele etti. Rusya acele etmemelidir. Çünkü Trump 20 Ocak'tan sonra da iktidarda kalmaya devam edecektir. Çünkü Trump hileli bir seçimin sonucunu kabul etmek zorunda değildir.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tekTanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmisi, Kasım ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

 

Keine Kommentare: