Freitag, 6. November 2020

İSLÂMLI ÜLKE LİDERLERİNE UYARI

 

İSLÂMLI ÜLKE LİDERLERİNE UYARI

islâmiyetle alay edenlerle dostluğu yasaklayan ALLAHın adıyla

 

Fransa Cumhurbaşkanı ve yönetimi, (ruhuna selam ve rahmet olsun)peygamberimiz Muhammed'e hakaret eden karikatürlerin yayınlanmasına, resmî mekanların duvarlarına yansıtılmasına ve okullarda ders olarak gösterilmesine izin vererek İslâmiyete ve bu dinin bağlıları olan müslümanlara açıkça düşmanlık etmektedir. Bu düşmanlık kesinlikle kabul edilemez ve düşmanlığı yapanlar da bundan sonra dost olarak görülemez. Çünkü tek ve yüce Sahibimiz Allah, İslâmiyetle ve onun elçiliğini yapan Muhammed'le alay edenlerle dostluğu yasaklamıştır. Bu yasak sebebiyle de bütün İslâmlı Ülkeler'in liderleri, Fransa'yla ve yönetimindekilerle dostluğu bitirmelidir, bitirmek zorundadır. Bu zorunluk da ticarî alışverişin de bitmesini gerektirir. Bu gereklik de Fransa yönetimi bütün müslümanlardan özür dileyene ve hakareti yasaklayana kadar devam etmek zorundadır.

O halde "ben müslümanım" diyen İslâm Ülkesi liderleri eğer dinlerine ve müslüman halklara lâyık liderler olmak ve başta kalmak isterlerse, gerekli zorunluğa uysunlar, dinlerine ve müslüman milletlerine lâyık olduklarını göstersinler.

Fransa yönetimi gerekli şartları yerine getirmediği halde onunla dostluğa devam eden liderler bizden değildir. Bizden olmayan liderlerin de müslümanların başında olma hakkı yoktur. Bu haksızlık sona ermelidir.

İmza: Mehdiyet Makamı.

 

Not 1: Peygamberimize hakaret ettirerek bütün müslümanlara hakaret ve düşmanlık edip suç işlemekte olan Fransa Cumhurbaşkanı ve yönetimindekilerinin dünyalık cezâsı şudur: Bir şahsa hakaretin cezâsının 6 ay olduğunu kabul edersek, 1,7 milyar müslümana hakaretin cezâsı: 5 milyar yıl hapis veya 8,3 milyon idamdır. (Yani Fransa yönetimindekiler şu anda yaşama haklarını kaybetmişlerdir.)

Hakaretçilerin hakettiği cezâyı hukuk yoluyla vermek mümkün degilse, başka yollarla da cezâ verilebilir. Eğer müslümanlardan biri çıkıp da bu cezâyı keserse, hiçbir ülke yönetiminin "müslümanlar haksızlık ediyor" deme hakkı olmaz. Çünkü 1,7 milyar müslümana hakaret cezâsız kalamaz. Cezâdan kurtulmak isteyen derhal hakareti sonlandırır ve Müslüman Dünya'dan özür diler. Hakaretçiler hakkındaki hüküm, özür dileyene kadar geçerlidir.

Not 2: Dinî değerlerimize düşmanlık ve hakaret eden yönetimlerle dostluk etmeye devam eden İslâmlı Ülke liderleri düşmanımızdır. Fransa yönetimi hakkında verilen hüküm, onlarla dostluk etmeye devam eden müslüman yönetimler için de geçerlidir.

Not 3: Muhammed Peygamber'e hakaret eden, bütün müslümanlara hakaret etmiş olduğu gibi, Allah'a da hakaret etmiş sayılır. Hakaretçilerle dostluğa devam eden İslâmlı Ülke liderleri iyi düşünsün!

Not 4: Peygamberimize hakaret ve dinimize düşmanlık etmeyen ve ettirmeyen Avrupa ülkeleriyle dostluk ve ticaret devam edebilir.  

Not 5: Bu bildiri bütün İslâmlı Ülke liderlerine ulaştırılmalıdır.

 

Allah'tan başka ilah yoktur. Mehdi ve Mesih Allah'ın kulu ve elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmisi, Ekim sonu.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

 

 

Keine Kommentare: