Mittwoch, 29. Juni 2022

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN ÜYELİKLERİYLE İLGİLİ NATO'YA UYARI!

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN ÜYELİKLERİYLE İLGİLİ NATO'YA UYARI!

 

saldırıya uğrayanlara savunma hakkı veren tekTANRInın adıyla

 

Rusya'nın saldırısından korunmak için İsveç ve Finlandiya ülkeleri NATO'ya üye olmak istemektedir. Fakat terör örgütü PKK'ya ve uzantılarına yardım ve destek verdikleri için Türkiye onların üyeliklerini haklı olarak engellemektedir.

Bu durumda NATO'nun yapacağı adaletli iş, o iki ülkeye: "Türkiye'nin taleplerini karşılayın, sizi üyeliğe kabul edelim. Hem Türkiye, Kore'de bizimle savaşa katılarak ve bir bedel ödeyerek kıymetliliğini kanıtladı. Sizin de küçük bir bedel ödemeniz uygun olur" demek olacaktır. NATO önce bu görevini yapmalıdır. Çünkü NATO, Türkiye'nin hakkını korumak zorundadır.

O iki ülke gerekeni yapmadığı takdirde NATO'ya giremeyeceklerdir. Girmemeleri de daha doğru olur. Çünkü NATO'ya alındıklarında Rusya bunu kendine yapılmış bir saldırı olarak kabul edecek ve savunma olarak da önce Finlandiya'ya savaş açacaktır. NATO'nun bu savaşa cevap vermesi demek ise, Üçüncü Dünya Savaşı demektir. Şimdi NATO şu suale cevap vermelidir: NATO Üçüncü Dünya Savaşı'na hazır mı? Eğer hazırsa, o iki ülkeyi üyeliğe kabul edebilir. Eğer bu savaşa hazır değilse, o ülkelerin üyeliklerini erteleyebilir. Bu erteleme ile hem Türkiye'yi, hem de o iki ülkeyi sıkıntıdan kurtarmış olur.

Çünkü o iki ülke terör örgütleriyle bağlantılarını koparabilecek durumda değildir. Ayrıca NATO'ya alınmaları da Rusya'nın "düşmanlar listesi" ne girmeleri ve Üçüncü Dünya Savaşı'nın başlaması demek olacaktır.

Rusya ise savaşa hazırdır ve bütün dünyayı tehdit etmekte ve demektedir: "NATO bize savaş açarsa önce İngiltere'yi vururuz." Yani: "Benim işgallerim haksız olsa da bana engel olmayın. Yoksa hepinizi yakarım!" demektedir.

Bu tehdit karşısında NATO cevap vermelidir: "NATO Üçüncü Dünya Savaşı'na hazır mı?" Eğer hazırsa, o iki ülkeyi üyeliğe alabilir. Tabii Türkiye'nin hakkını ödeyerek (veya Türkiye'yi üyelikten çıkararak)!

Fakat Ukrayna'yı koruyamayan bir NATO, İsveç ve Finlandiya'yı nasıl koruyacak? İşte önce bu sualin sorulması ve cevaplanması gerekiyor!

İmza: Mehdiyet ve Hilâfet Makamı.

 

Not 1: İsveç ve Finlandiya eğer destek vermekte oldukları terör örgütlerini Türkiye'den daha değerli görüyorlarsa, bu durumda NATO'dan değil, gitsinler terör örgütlerinden korunma talep etsinler! PKK acaba onları Rusya'dan koruyabilir mi bir baksınlar!

Not 2: NATO üyeliği isteyen İsveç ve Finlandiya biraz empati yaparak Türkiye'nin derdini anlayabilir ve çözüme yanaşabilir. Yapılacak empati şudur: Acaba İsveç ve Finlandiya'yı bölmek isteyen terör örgütleri olsa, Türkiye de bu örgütlere yardım ve destekte bulunsa, bu durum o iki ülkenin hoşuna gider mi? "Türkiye doğru yapıyor" derler mi? Madem demezler, o halde Türkiye'nin hakkı ödenmelidir! Bu hakkı ödemek istemeyenler, NATO üyeliğinden vazgeçmelidir.

Not 3: İsveç ve Finlandiya da Türkiye'den empati bekleyip, diyebilir: "Biz terör örgütleri tarafından ele geçirilmiş ülkeleriz. Türkiye bu durumda olsaydı ne yapardı? Türkiye de bize empati yapsın!"

Türkiye'nin buna vereceği cevap herhalde şöyle olacaktır: "Siz zaten terör örgütleri tarafından işgal edilmiş ülkelersiniz. Siz önce bu işgalden kurtulun, ondan sonra Rus işgalinden korkun. Rusya tarafından henüz işgal edilmediğinize göre, sizin yapmanız gereken; terör örgütlerinin işgalinden kurtulmak için bir mücadele vermektir. Bu mücadeleyi verin ki, NATO'ya girme ve kabul edilme hakkınız olsun. Kendilerini terör örgütlerine teslim etmiş ülkelerin NATO'da ne işi var?"

Türkiye bu suali ABD'ye de sorabilir, kendine de sorabilir: "Benim, kendini (düşmanım olan) YPG'ye teslim etmiş ABD'nin bulunduğu NATO'da ne işim var? Onun üyeliğini de reddetmem gerekmez mi?"

Türkiye ABD'ye şunu da söyleyebilir: "Sen YPG isimli terör örgütünü silahlandırarak ve onu koruma altına alarak NATO'da üyelik hakkını kaybediyorsun ve kaybetmiş durumdasın. Senin NATO'dan ayrılman gerekiyor."

Not 4: NATO, üyeliğe kabul şartlarıyla ilgili olarak şöyle bir madde eklemelidir: "Terör örgütlerine yardım ve destek veren ülkeler askerî örgütümüze kabul edilemezler."

Böyle bir madde eklendiğinde ABD'nin NATO'dan ayrılması ve İsveç ve Finlandiya'nın da örgüte alınmaması gerekir.

NATO önce kendi içini temizlemelidir! Veya Avrupalılar kendilerine ait, terör destekçisi ülkelerden arınmış ayrı bir askerî pakt kurmayışünebilirler.

NATO üyelik şartlarıyla ilgili gerekli maddeyi koymadığı müddetçe sorunlar yaşamaya devam edecektir.

Not 5: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet ve Hilâfet Makamı.

 

Tanrı tektir. İsa, Musa ve Muhammed tekTanrı'nın elçisidir.

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmiikisi, Haziran sonu.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka dâvet ve uyarı.

Boyut: Muranizm.

(Muranist: Modern Kur'anlı)

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

                        *   *   *

 

 

Keine Kommentare: