Samstag, 19. November 2022

TÜRKİYE'DE YAPILAN TERÖR EYLEMİYLE İLGİLİ OLARAK ABD'YE İKİNCİ UYARI!

TÜRKİYE'DE YAPILAN TERÖR EYLEMİYLE İLGİLİ OLARAK ABD'YE İKİNCİ UYARI!

 

zâlimlere öfkelenen tekTANRInın adıyla

 

İstanbul-Taksim-İstiklâl Caddesi'nde yapılan terör eyleminde parmağı olan Amerika Birleşik Devletleri yönetimini uyarmıştık. Şimdi bir uyarı daha yapmamız gerekiyor. Çünkü terör eyleminde katledilen 6 masum insanın canı çok kıymetlidir. Dünyadaki 8 milyar insanın canı kadar kıymetlidir. Fakat ne yazık ki ABD'nin ortağı ve müttefiği olan terör örgütü YPG ve PKK 6X8=48 milyar insanın canı kadar kıymeti katletti. Eğer ABD yönetimi bu katliama izin vermeseydi, onu engelleseydi, 48 milyar masum insanın canını kurtarmış gibi olacaktı. Fakat ABD yönetimi maalesef bunun tam tersini yaptı ve yüce Tanrı'nın öfkesini kazandı. Bu kötü kazanç elbetteki ABD yönetimindekileri cehenneme götürecektir. Cehennem de onları beklemektedir!

Ama ABD yönetimindekiler tövbe edebilirler. Tövbe kapısı henüz açıktır. Eğer bu kapıdan girmek isterlerse, gelecek sözlere kalp ve kulak versinler ve gerekeni yapsınlar.

PKK terör örgütünün Suriye kolu olan YPG, ABD'nin ortağı ve müttefiğidir. ABD YPG'yi müttefikliğine ve iş ortaklığına, IŞİD terör örgütüne karşı savaştırmak için almıştır. IŞİD yenilgiye uğradığına göre, YPG ile olan ortaklığın da bitmesi gerekiyor. Ama ABD yönetimi ortaklığını bitirmiyor, tam aksine derinleştiriyor. Madem ABD ortaklığını bitirmek istemiyor, o halde onun terörüne izin vermemek zorundadır. Eğer onun terörüne izin verirse, YPG'nin IŞİD'den bir farkı kalmaz. Bu durumda YPG'nin de yok edilmesi gerekir. Eğer ABD onu yok etmezse, onun bütün cinayetlerine ortak olmuş olur.

ABD yönetiminin isteği nedir? Cinayet ortaklığı mı, yoksa teröre karşı savaş mı? Eğer onun isteği gerçekten teröre karşı savaşsa, YPG'nin terör eylemlerine izin vermemek zorundadır. Eğer izin verirse, suç ortağı olur ve olmaktadır.

Saldırgan bir köpeğiniz varsa, o köpeğin yularını sağlam tutmak zorundasınız. Eğer yularını bırakır da o köpek bir insanı parçalarsa, suçlu olursunuz, hapse veya tazminata mahkûm edilirsiniz.

İşte YPG terör örgütü de ABD'nin saldırgan bir köpeğidir. ABD bu köpeğin yularını sağlam tutmadığı için veya kasden o yuları bıraktığından dolayı bu köpek İstanbul'da 6 masum insanı paramparça etmiştir.  (Buradan çok hârika bir karikatür çıkar! Gazeteciler, size işşüyor...)

Şimdi soruyoruz: ABD bu cinayeti hangi hakla işletiyor? Köpeğinin yularını neden sağlam tutmuyor? O 6 masum insan ABD'ye savaş mı açmıştı, yoksa başka bir suç mu işlemişti? Katledilmelerini gerektirecek suçları neydi? Yoksa Türkiye devleti mi size karşı bir suç işledi? Eğer böyle ise bu durumda hakkınız, onu mahkemeye vermektir. Mahkeme yoksa, erkekçe onun karşısına çıkıp savaş ilân edeceksiniz. Savaş ilân etmeye hakkınız var mı? 

Soruyoruz: Türkiye sizin hangi hakkınızı çiğnedi? Masum insanlardan ne istiyorsunuz?

Yoksa Türkiye'ye bir mesaj mı vermek istediniz?

Eğer ona verecek bir mesajınız varsa, bunun aracı terör olmamalıdır. Artık terörle mesaj vermeyi sonlandırmalısınız. Ama mutlaka sonlandırmalısınız. Çünkü masum insanları katletme hakkınız yoktur! Yüce Tanrı size böyle bir hak vermemiştir! O halde bu hakkı koruyunuz! Bu hakkı korumak, Tanrı'ya inançtan sonra en büyük görevinizdir. Bu görevi kabul ettiniz mi? Eğer kabul ettiyseniz, YPG terör örgütünü teröründen arındırırsınız. Eğer arınmak istemezse, onu ya öldürürsünüz, ya da ortaklıktan çıkarırsınız. Eğer gerekeni yapmazsanız, sizi Ortadoğu'dan atmaktan başka çare kalmaz. Bu da savaş demektir. Barış isterseniz, gerekeni yaparsınız. Yapmanız gereken adâletli olmaktır. Masumları katletmek, adâleti katletmektir. Adâleti katleden bir devlet ise devlet olamaz. O ancak bir eşkiya olabilir. Eşkiyanın ise dünyayı yönetme hakkı yoktur. Bunun için "eşkiya dünyaya hükümdar olmaz" denmiştir. Eğer dünyayı yönetmeye devam etmek istiyorsanız, eşkiyalığı bırakacaksınız. Terörü devletinizden ve iletişim aracı olmaktan çıkaracaksınız. Yoksa, dünyayı yönetme hakkınız kalmaz. Tanrı bu hakkı ancak iyilere verir. İyiler de adâletli olur, onu çıkarları için çiğnemez ve çiğnetmez. Adâleti daima çıkarlarının üstünde tutar.

Adâletli olmaya râzı mısınız? Eğer râzı değilseniz, dünyayı yönetmekten vazgeçersiniz. Bu durumda Ortadoğu'dan çıkmanız gerekir. Yalnız Ortadoğu'dan değil, Avrupa'dan da, Asya'dan da çıkmanız gerekir.

Kararınız nedir?

İmza: Mehdiyet ve Hilâfet Makamı.

 

Not 1: ABD yönetimi, YPG'yi, Türkiye sınırlarının 30 km aşağısına indirmek zorundadır. Çünkü YPG, Türkiye için çok büyük bir tehdittir. ABD, NATO müttefiği olan Türkiye'yi bu tehditten korumak, onun güvenliğini çiğnememek ve çiğnetmemek zorundadır.

Not 2: ABD yönetimi, Türkiye ile müttefik olduğu için PKK'yı da durdurmak zorundadır. "Silahlarınızı bırakıp Türkiye'ye teslim olmazsanız, YPG'nin elindeki silahları alır, onu dağıtırım" diyerek, ABD PKK'yı durdurabilir. ABD yönetimi, PKK elebaşlarının saklandığı yerleri Türkiye'ye bildirmek zorundadır. PKK Türkiye'ye teslim olmazsa, Türk Ordusu'nun ona karşı mücâdelesi sürecektir. PKK'ya yardım eden ülkeler, Türkiye'nin düşmanıdır! Yalnız Türkiye'nin değil, insanlığın da düşmanıdırlar! Çünkü bir terörist insanlık düşmanıdır. Çünkü masum insanları katlederler. Bir masumun katledilmesi ise bütün insanlığın katledilmesidir. Bu sebeple teröristler insanlık düşmanıdır. Onlara destek verenler de bu düşmanlıkta ortaktır.

Not 3: Terör işleten, teröre izin veren bir ABD'nin Ortadoğu'da işi yoktur! Böyle bir ABD'nin Türkiye'de Büyükelçiliği olamaz! Üsleri olamaz!

İsrail'in cinayetlerine izin veren bir ABD'nin Osmanlı topraklarında bulunma hakkı yoktur! Adâlet, hakkı çiğnememek ve çiğnetmemektir. ABD'nin adâleti nerede?

ABD ya adâleti yerine getirmeli, ya da uzandığı ve karıştırdığı yerleri terketmeli, evine dönmeli!

ABD yönetimi, İsrail'e: "Cinayetlerine son vermezsen, üzerindeki korumamı kaldırırım" diyebilmeli ve sözü tutulmazsa gerekeni yapabilmelidir.

Not 4: Teröristler için devlet kurmak ABD'nin görevi değildir. Eğer böyle bir görevi varsa IŞİD'in devlet kurmasına neden engel oldu? YPG devletleşmeyi nasıl hakediyor? Dinsiz olduğu için mi? IŞİD dinli olduğu için mi devlet kurma hakkını kaybetti? Yoksa YPG sizin emperyal emellerinizi kabul ettiği için mi onu devletleştirmeye çalışıyorsunuz? Yoksa IŞİD sizin sadece bir oyun aparatınız mıydı?

Ey Avrupa ve Amerika'nın gazetecileri, aydınları! Bu sualleri mutlaka sormalısınız.

Not 5: İstanbul-Taksim'de işlenilecek terör eyleminden ABD, İngiltere, İsrail ve Yunanistan Büyükelçiliklerinin mutlaka haberi vardı. Ey Büyükelçiler! Bu terör eylemine niçin engel olmadınız? Bu eylemde ölen 6 kişinin canları, sizin ve çocuklarınızın canları kadar kıymetliydi. Bu kıymetlerin katledilişine göz yummakla insanlığa ihanet ettiniz! Bu ihaneti kabul etmemeliydiniz. Çünkü devletinizin kötülüklerine karşı koymak hakkınızdır. Bu hakkı niçin kullanmadınız? Devletinizin kötülüğüne niçin göz yumdunuz? Görevden istifa etmeyi göze alabilmeli, devletinizin kötülüğüne âlet olmamalıydınız. Ne yazık ki insanlığa ihanet etmeyi seçtiniz. Yazıklar olsun size! Öte dünyada bunun hesabı sizden mutlaka sorulacaktır. Ölümden kaçamayacağınıza göre, hesap vermeye hazır mısınız?

Not 6: Terörü mesaj âleti yapmamanız için siz ABD'yi daha önceki bildirilerimizle uyarmıştık. Ama dinlemediniz, dinlemiyorsunuz! İllâ karşınıza sopa ile çıkmamızı bekliyorsunuz. Ama bizdeki sopa, Tanrı'nın sopasıdır. Hz. Musa'nın âsasına benzer. Akıllı olun! Uslu durun! Evrenin egemeni siz değilsiniz, Tanrı'dır. Tanrı'nın elinden egemenliği alabilir misiniz?

Ey Rusya! Sen de haksız işgalini bırak ve Ukrayna'dan derhal çık. Yüce Tanrı'nın, meteor füzelerine sahip olduğunu sakın unutma! Eğer o füzelerden bir tanesi üzerinize gönderilecek olursa, buz gibi erirsiniz! 

Not 7: Bu bildiri uluslararası diplomatik platformda paylaşılmıştır.

İmza: Mehdiyet ve Hilâfet Makamı.

 

EVRENİN SAHİBİ TANRI TEKTİR

İSA MUSA VE MUHAMMED TEK TANRI'NIN KULU VE ELÇİSİDİR

 

Zaman: Yeni Çağ'ın yirmiikisi, Kasım ortası.

Mekan: Avrupa.

Makam: Hakka davet ve Uyarı.

Boyut: Muranizm.

 

Yayınlayan: Avrupa Muranistleri.

(Muranist: Modern Kur'anlı.)

                       *      *      *

 

 

Keine Kommentare: